Zwolle krijgt een écht stadsstrand!

Zwolle – Zwolle mag zichzelf na steden als Berlijn, Barcelona, Parijs en Amsterdam binnenkort ook officieel benoemen als stad met een écht stadsstrand. Vanaf begin mei 2017 t/m uiterlijk eind oktober 2017 wordt een gedeelte van het Rodetorenplein omgetoverd met wit zand, palmbomen, strandstoelen en bijbehorende Beachclub tot een waar paradijs voor alle strandliefhebbers.

Mensen zijn tegenwoordig altijd druk. Ze vliegen van hot naar her. Het Stadsstrand Zwolle neemt je helemaal mee naar je eigen gezellig ontspanningsmoment. Het gevoel van: er even helemaal uit zijn, een mini vakantiegevoel! Met de komst van het Stadsstrand Zwolle heeft Zwolle er weer een fantastische locatie bijgekregen om deze zomer te vertoeven! Alleen al de ligging aan de gracht van Zwolle is uniek. Naast de Beachclub gaan er zomerse activiteiten georganiseerd worden. Mogelijk wordt er een buitenbiscoop gerealiseerd.

Artikel delen:
Reacties 18
 1. Dat is genieten deze zomer. Scheelt weer een ritje naar Scheveningen.
  Lekker zonnen in de Zwolse RodeToren Beach.:D
  Neem zelf wel de stoelen mee!


  ⚠️ Meld

 2. Kunnen ze beter in de uiterwaarden een groot zandstrand maken zodat je daar ook kunt zwemmen .wat moet je nu met een strand op het rode torenplein bij die vieze gracht


  ⚠️ Meld

 3. Als je van elk evenement dat de stad gezellig maakt moet afvragen wat het kost, zul je altijd wel onrustig in je vel zitten. Carnaval, koningsdag, winterspektakel om maar iets te noemen vraag je je toch niet af of dat geld kost en hoeveel. Ja inderdaad je consumptie moet je daar gewoon betalen net als overal en dat zal de kosten denk ik ook gewoon voor een deel dekken.


  ⚠️ Meld

 4. Toch niet nieuw? Vorig jaar hebben ze dit toch ook gedaan? Alleen waren ze toen wat laat meen ik mij te herinneren.

  @Bernard:
  Ik denk dat er gewoon een slimme ondernemer achter zit die zo denkt publiek te trekken en geld te verdienen. Denk niet dat hier veel gemeenschapsgeld in gestoken wordt, maar weet dat niet zeker uiteraard.


  ⚠️ Meld

 5. Het zit hem in hoe ik het mij voorstel. Wil je een echt strand hebben, dan moet de kademuur afgebroken worden. En dan heb je een behoorlijk kostenplaatje, plus dat je de vrienden van de stadskern tegen je krijgt. Maar het idee zal vast anders zijn.


  ⚠️ Meld

 6. Bijzonder, was hier al een tijd niet geweest vanwege de treurige reacties hier. Ik dacht kijk nog eens hier maar sommige dingen veranderen nooit. Wat een troosteloze en zielige reacties weer op een prima initiatief van iemand die zijn nek durft uit te steken (Beter goed gejat dan slecht bedacht).

  Wat een akelig leven zullen jullie hebben als je nergens de lol van kunt inzien! Sterkte allen!


  ⚠️ Meld

 7. Gratis toegang? Anders is er weer een zonnig plekje waar je lekker ontspannen kan zitten verdwenen. Sorry critici, ik heb een heel kleine beurs… 🙂


  ⚠️ Meld

 8. Ik dacht dat er aan de overkant dit jaar een prima en geslaagd strandinitiatief is geweest dus waarom het wiel opnieuw uitvinden en dat op die steenvlakte ?
  De heer Karebas is vrij actief, daar is niks mis mee.
  De handen ineen slaan met de overburen ?


  ⚠️ Meld

Reageer