Internationale Vrouwendag Zwolle 2017

Zwolle – Het Zwols Vrouwenplatform organiseert 8 maart weer de Viering van de Internationale Vrouwendag. Dit jaar een avond waarbij vrouwen kunnen kennismaken met het thema "Samen leven". De Internationale Vrouwendag richt zich op vrouwen uit alle lagen van de bevolking om het vrouw-zijn en het leven te vieren.

vrouwendag.jpg 

Samen is leuker. Samen lachen, samen huilen maakt ons sterk. Samen kunnen we alles aan! Kom 8 MAART naar het Thomas á Kempis College in het centrum waar we elkaar ontmoeten en het thema gezamenlijk inhoud kunnen geven. Samen genieten van muziek, workshops, consulten, verschillende soorten zelfgemaakte hapjes en koffie of thee. Dankzij sponsoren is er weer een heel mooi programma. Het programma begint om 17.45 u en eindigt om 21.15 u. Vanaf 17.45 u kun je je meteen inschrijven voor een workshop of activiteit. De entree is gratis. Voor meer informatie kun je kijken op onze website: http://www.zwolsvrouwenplatform.nl

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Hmm wat lees ik nou:
  ‘samen huilen maakt ons sterk’.

  Echt een -goed- ideetje voor de internationale
  vrouwendag in Zwolle.

  Uh, samen huilen maakt je niet sterk.

  Vergissinkje bedacht door onderdrukte vrouwen,
  die aan het syndroom lijden de overweldiger
  te koesteren, trap er niet in dames.

  Vecht keihard terug zou ik denken.
  Ga niet samen huilen, ga samen de wapens
  opnemen.  ⚠️ Meld

 2. wat een zielig zooitje. wie bedenkt zoiets? ik kan me zo voorstellen een een of andere inderdrukte vrouw uit weet ik veel wat voor land onder de middelandse zee.
  een normaal denkend nederlands e vrouw doet zoiets nie


  ⚠️ Meld

 3. Zwolle is daarnaast een echte vrouwenstad. Weet niet of het nog zo is, maar paar jaar terug had alleen Utrecht een groter vrouwenoverschot.


  ⚠️ Meld

Reageer