Finale WRZV jeugdcompetitie

Zwolle – Woensdag 8 maart wordt de finale gespeeld van de WRZV jeugdcompetitie tussen FC Panya en de jeugd van IFC Donaci. Beide teams wisten afgelopen week de finale te bereiken door in de halve finales de teams van De Westenlanden en Young Boys te verslaan.

Het afgelopen seizoen hebben de 7 teams vanaf september gestreden om het WRZV jeugdkampioenschap. De deelnemende teams hebben een gehele competitie afgerond en zich vervolgens via de play-off geplaatst voor de finales. De strijd om de derde en vierde plaats gaat tussen de teams van Westenlanden en de Blauwvingers. Red Sea Boys en Young Boys maken onderling uit wie dit seizoen op de vijfde plaats eindigt.

In september 2017 start de nieuwe WRZV jeugd competitie en is bestemd voor teams met spelers in de leeftijd van 15 tot en met 18 jaar. Deze teams mogen zelf samengesteld worden of kunnen onderdeel uitmaken van een wijk, vereniging of school. Er kunnen maximaal 10 teams deelnemen en er is nog ruimte voor deelname. De wedstrijden worden gespeeld in de WRZV hallen op de woensdag namiddag voorafgaand aan de reguliere senioren competitie. Deelnemen of wil je meer informatie? Neem contact op met de jeugd coördinator Lambert Lim Duan (06-43094396) of stuur een mail naar secretaris@wrzvzaalvoetbal.nl

Artikel delen:

Reageer