WAK wordt ‘ik-toonfestival’

Zwolle – Wat voorheen het zevendaagse WAK Festival was, gaat dit jaar verder als het ‘iktoon-festival’. De gehele maand juni staat in het teken van de amateurkunst. Naar aanleiding van een werksessie met het amateurkunstveld is Stadkamer gestart met een divers en vernieuwend maandprogramma voor 2017.

Na zes jaar WAK (Week van de Amateurkunst) is het tijd voor evaluatie en vernieuwing. Op 7 december 2016 sprak het team BuurtCultuur en Amateurkunst van Stadkamer met het amateurkunstveld over dromen, plannen, ideeën en wensen voor een nieuwe invulling van dit initiatief. Naar aanleiding hiervan wordt nu het programma voor 2017 gemaakt.

Landelijk platform ‘iktoon’ (voormalig WAK) vraagt extra aandacht voor de ruim zes miljoen Nederlanders die aan amateurkunst doen. Anders dan de zevendaagse WAK is er tijdens het iktoon-festival de gehele maand juni een podium voor alle amateurkunstenaars. Stadkamer sluit zich hierbij aan met een maandprogramma van, voor, door en met de Zwolse amateurkunstenaars.

Meer informatie over programma, optredens en/of deelname volgt op korte termijn.
Landelijke informatie over het iktoon-festival vind je op www.iktoon.nl .

 

Artikel delen:

Reageer