Opening kooklokaal tijdens natuurmarkt

Zwolle – Op de tweede verjaardag van Integraal Kindcentrum De Werkschuit in de Aa-landen, dinsdag 21 maart 2017 om 16:00 uur, wordt een nieuw initiatief geopend: een kooklokaal voor kinderen, ouders, medewerkers en andere wijkbewoners. Deze multifunctionele ruimte biedt mogelijkheid voor jong en oud uit de wijk om te doen, te leren, te delen en te ontspannen.

Het kooklokaal is ontstaan vanuit de samenwerking tussen basisonderwijs (De Werkschuit) en kinderopvang (Doomijn Kinderopvang) én hun gezamenlijke wens om bij te kunnen dragen aan de leefbaarheid van de buurt. Het is een ontmoetingsplaats waar kinderen zich op meerdere manieren kunnen uitleven, waar ouders koffie kunnen drinken en waar andere wijkbewoners bij activiteiten kunnen aansluiten. En bovenal een plek waar kinderen en medewerkers van de school en de kinderopvang hun plezier en ervaringen delen.

Om deze bundeling van krachten én het tweejarige jubileum van het IKC te vieren wordt op dinsdag 21 maart vanaf 16:00 uur een natuurmarkt georganiseerd bij De Werkschuit aan de Rijnlaan 200, die vrij toegankelijk is. Namens alle medewerkers van het IKC, de school en Doomijn Kinderopvang, nodigen we iedereen van harte uit om een kijkje te komen nemen. Het kooklokaal is mede mogelijk gemaakt door Travers, waar Doomijn Kinderopvang deel van uitmaakt. Travers heeft enkele jaren geleden een Stichting Travers Fonds in het leven geroepen om een deel van winsten uit onderneming terug te laten vloeien in de organisatie, door het ondersteunen van creatieve initiatieven die door medewerkers van Travers worden ingediend. Het kooklokaal bij De Werkschuit is zo’n initiatief.

Artikel delen:

Reageer