Ruim 250 kramen op stoffenspektakel

Zwolle – De voorjaarsseditie van het Stoffenspektakel komt er weer aan en wel op woensdag 15 maart 2017. Iedereen die stoffen verwerkt zullen hun ogen niet geloven als ze de IJsselhallen in Zwolle weer gevuld zien met meer dan 250 kramen met allerlei soorten, maten en kleuren stoffen. Van een effen kleur naar een kakelbonte kleur en van een klein beetje stof voor een mutsje tot aan een hele rol stof voor een heel huispak. Tijdens deze dag kunnen jong en oud de nieuwste voorjaar- en zomerstoffen als eerste komen bekijken.

Katoen, linnen, breisels en patronen: het is een speelparadijs voor degene die gek zijn op stoffen. Voor iedereen die graag wil weten welke soorten stoffen dit najaar weer helemaal in zijn, is het Stoffenspektakel een regelrechte aanrader. Tijdens het Stoffen Spektakel presenteren vele bekende en onbekende stoffenleveranciers uit Nederland, België en Duitland hun nieuwste collecties. Meer dan 250 kramen zijn gevuld met alles, wat "iedereen die zelf stoffen verwerkt", zich maar kan wensen. Het zelf maken van kleren is zelfs bij de jongere generatie weer helemaal ‘hip’ en dat wordt bewezen door de grote belangstelling van publiek en stoffenhandelaren.

Geïnteresseerden vinden er bijvoorbeeld prachtige effen en bedrukte gekookte wol, tweeds, geborduurde corduroy, jeans en stijlvolle winterse breisels met bijbehorende patronen. Maar natuurlijk zijn er ook stoffen voor gordijnen, vitrages, vouwgordijnen en meubelstoffen verkrijgbaar. Er worden al stoffen aangeboden vanaf 1,50 euro per meter, daarnaast ook haute couture stoffen in hogere prijsklassen. De entree bij het Stoffen Spektakel is gratis. De deuren van de IJsselhallen zijn geopend van 9.30 tot 20.00 uur. Kijk op www.stoffenspektakel.nl voor meer informatie.

Artikel delen:

Reageer