Cultureel Foodfestival Lepeltje Lepetje breidt uit

Zwolle – Het cultureel foodfestival Lepeltje Lepeltje strijkt voor de derde keer neer in het Ter Pelkwijkpark in Zwolle. Het festival breidt dit jaar uit met een vierde dag. Van donderdag 29 juni t/m zondag 2 juli worden de meest uiteenlopende gerechten geserveerd terwijl er toffe bands en DJ’s spelen. Ook de kids vermaken zich optimaal en er is tevens een mooie-spullen-markt. Zoals altijd is de toegang gratis. Kortom: hét recept voor heerlijke dagen parkhangen.
"Zwolle heeft Lepeltje Lepeltje in de afgelopen jaren echt omarmt. We zijn heel blij dat we op deze derde editie niet drie, maar vier dagen lang bourgondisch gaan genieten."

Mobiele keukens serveren vers bereid, ambachtelijk eten waarvan het water je in de mond loopt. Het ruime aanbod verrukkelijke gerechten is om je vingers bij af te likken. Of je nou omnivoor, carnivoor, herbivoor, snackliefhebber of fijnproever bent. Daarnaast worden er heerlijke (speciaal)bieren en wijnen geserveerd. Het middelpunt van Lepeltje Lepeltje is het kleurige podium, waar bands en DJ’s de toon zetten. Er komt van alles voorbij: funk, soul, rock, wereldmuziek, noem maar op. Reken maar dat de sfeer er goed in komt.

Op de markt zijn allerlei creatieve en ambachtelijke producten te koop. Er is van alles te vinden op het gebied van mode, vintage, interieur, kunst, accessoires, eten, kinderkleding en vrije tijd. Er worden mooie, eerlijke waren verkocht door marktkramers met passie en liefde voor hun product.

KINDEREN
Voor de kleinste bezoekers is er een speciaal kinderprogramma met leerzame workshops, boeiend theater en gekke knutselactiviteiten. Ouders kunnen lekker genieten terwijl de kids hun lol niet op kunnen.

MEEDOEN?
Lepeltje Lepeltje werkt graag samen met Zwolse partijen. Dus wil je met jouw restaurant laten zien aan wat je in huis hebt? Heb je een webwinkel met toffe spullen en wil jij het ook eens fysiek aan de man brengen? Of speel je in een toffe band waarvan iedereen het verdient om jouw te mogen horen? Meld je aan via www.lepeltje-lepeltje.com.

Lepeltje Lepeltje Zwolle
Donderdag 29 juni t/m zondag 2 juli
Ter Pelkwijkpark, Zwolle
www.lepeltje-lepeltje.com

Artikel delen:
Reacties 13
 1. lepeltje lepeltje hahahahaha waar laat je die andere arm he hahahaha nee hoor geintje super leuk festival met….gezellige sfeer!


  ⚠️ Meld

 2. Het eten is niet goedkoop en het is vaak vechten om een zitplek, maar de sfeer op het festival is top en absoluut een aanwinst voor elke stad!


  ⚠️ Meld

 3. Bij de term ‘lepeltje lepeltje’ raak ik altijd enigszins opgewonden. Zijn er wellicht mensen die zin hebben om lepeltje lepeltje met mij te “liggen”


  ⚠️ Meld

 4. Ik heb me laatst eens laten vertellen dat lepeltje lepeltje alléén naakt kan, waarbij er een bepaalde mate van intimiteit ontstaat doordat je iets met je hand vast houdt en een ander deel van vorm veranderd waardoor het in aanraking komt met het andere. Ik druk me uit in bedekte termen want mijn kinderen lezen mee 🙂


  ⚠️ Meld

 5. Admins, kunnen jullie alstublieft eens wat aan die trollen doen?. Weblog zakt echt af. Jammer maar ja vroeger was alles beter…gister was het weekend.



  ⚠️ Meld

Reageer