Politie Zwolle op zoek ivm bedreiging

Zwolle – Ivm een burgernetactie over een bedreiging hedenmiddag is de Politie Zwolle op zoek naar een man 1.70m. Blank. Witte jas, daaronder een zwarte capu en pet. Hij draagt een zonnebril en wordt eind 30 geschat.

Valt u iets verdachts op bel dan z.s.m met de politie op nummer 0800-0011.

Artikel delen:
Reacties 15
 1. Bericht door geert, op 10 maart 2017 13:43
  Wat zijn we weer royaal met info , Zwolle is geen dorp waar moet je in hemelsnaam zoeken .

  Je hoeft niet te zoeken, alleen als je hem ziet melden Gait.:o


  ⚠️ Meld

 2. Het is helaas geen nepnieuws. Belsimpel is overvallen door de persoon in bovenstaand bericht.Hij heeft een aantal telefoons gestolen waaronder die van mij. Ze hebben dit overigens prima opgelost,maar het belangrijkste is dat de medewerkers in orde zijn. Voor de mensen die meteen zeuren over nepnieuws,kijk voortaan even verder dan je neus lang is,het nieuws over de overval staat immers op meerdere websites.


  ⚠️ Meld

 3. Aan iedereen die loopt te zeuren over “nepnieuws”, trek je kop eens uit de reet van die oranje idioot in Washington en check je feiten.


  ⚠️ Meld

 4. @alievanh Je slaat de plank gelukkig maar een klein beetje mis als het om reageren op mijn uitspraak gaat…Het gaat niet om Clinton tegen Trump, het gaat om “nepnieuws”, en dit kan de gemiddelde analfabeet nog uit mijn reactie opmaken. Je weet wel, dat gedoe waarbij onweerlegbare feiten iemand niet aanspreken waarop diegene maar roept dat het “nepnieuws” is. Het welbekende struisvogel-gedrag. Feit is, de belsimpel-winkel in de Diezerstraat heeft een mafketel binnen gehad die onder bedreiging van een mes een x-aantal telefoons heeft gejat. Feit is dat sommige mensen waarschijnlijk een tikkeltje gepikeerd zijn omdat de vermoedelijke dader niet het kleurtje heeft dat een hoop mensen verwachten bij dergelijke acties. Maar om dan maar gelijk “nepnieuws” te gaan lopen roeptoeteren…beetje jammer/kortzichtig.


  ⚠️ Meld

 5. Hear, hear watnouweer, types als alievanh verzieken het hier al een aantal maanden, normale discussies zijn hier volstrekt onmogelijk geworden. Veel trouwe reageerders hier zijn al afgehaakt. Kennelijk vindt de redactie van WLZ dit niet erg, want het getrol gaat maar door. Erg jammer!


  ⚠️ Meld

 6. En alie heeft het weer gedaan.
  Ee wordt hier gerefereerd naar de heer trump.
  Wat heb ik daar mee te maken?

  Er staat al meer dan 20 jaar een muur tussen Mexico en Guatemala.
  Ooit van gehoord?
  P


  ⚠️ Meld

Reageer