Hedon geeft kaarten weg voor Céline Dion

Zwolle – Zaterdag 7 april kan je in poppodium Hedon terecht voor De Grote Karaoke Show. Tijdens deze avond staan de bezoekers in de spotlight met een mega toffe live band achter zich. Er kan gekozen worden uit een lijst van 100 liedjes, maar Céline Dion stond daar niet tussen. Aangezien de nog altijd zeer populaire Canadese zangeres later dit voorjaar naar Nederland komt voor een optreden in het GelreDome, heeft Hedon gevraagd of er toch enkele hits van de superster aan de keuzelijst kunnen worden toegevoegd. Als klap op de vuurpijl kunnen bezoekers nu tickets winnen voor dit uitverkochte concert.

grotekaraokeshow19201080.png 

Stiekem is volgens Hedon iedereen wel een beetje fan van Céline Dion, maar lang niet iedereen durft dat ongegeneerd toe te geven. En dus gaan ze op zoek naar diegene die zich over zijn / haar schroom heen durft te zetten en 7 april het podium op durft te stappen om zijn / haar favoriete Dion nummer live te zingen tijdens De Grote Karaoke Show.

De grote vraag is nu; welk nummer moet dat dan zijn? En dat is waar de hulp van het publiek wordt gevraagd. Op de facebookpagina en instagram van het Zwolse poppodium kunnen liefhebbers hun favoriet kiezen uit drie Dion klassiekers. Onder iedereen die dit aangeeft worden tien personen geselecteerd die ieder twee kaarten krijgen voor de Grote Karaoke Show. Op de avond zelf wordt uiteindelijk één kandidaat geloot die het nummer live zal zingen in de grote zaal van Hedon en na afloop naar huis mag met de felbegeerde tickets.

Meedoen via Facebook kan door op DIT bericht te reageren of op DEZE instagrampost. Alle informatie over de Grote Karaoke Show en deze actie is te vinden op www.hedon-zwolle.nl.

——————————————————————————————————

DE GROTE KARAOKE SHOW

 

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer : Vrijdag 7 april

Aanvang : 21:00 uur

Entree : € 11,50

 

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl

——————————————————————————————————

 

 

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer