Maak kennis met zitvolleybal

Zwolle – Iedereen die niet kan staand volleyballen kan zitvolleybal spelen. Hierbij kan je denken aan volleyballers met een blessure aan enkels of knieën, mensen met een (dubbele) beenamputatie, mensen met chronische ziekte zoals MS en dystrofie of met een gedeeltelijke dwarslaesie.

Voor zitvolleybal is het van belang dat je het bovenlichaam goed kunt gebruiken en een goede balans hebt. In Nederland mag iedereen met of zonder beperking meedoen aan zitvolleybal. Iedereen Actief wil samen met volleybalvereniging Hevo, revalidatiecentrum Vogellanden en Nevobo geïnteresseerden in de gelegenheid stellen om kosteloos en geheel vrijblijvend kennis te maken met zitvolleybal. Momenteel is er in heel Overijssel nog geen zitvolleybalvereniging. Bij voldoende animo kan dit gestart worden. Heb je interesse in zitvolleybal, maar kan je niet deelnemen aan één van de clinics, neem dan ook contact met op.

Iedereen Actief, regio IJsselland organiseert in samenwerking met volleybalvereniging Hevo, revalidatiecentrum Vogellanden en Nevobo drie zitvolleybalclinics op dinsdag 18 april in Zwolle. Heb je interesse in zitvolleybal en/of wil je deelnemen aan één of meerdere clinics? Neem dan contact op met Loes Boetes, Regiocoach aangepast sporten IJsselland, aangepastsporten@sportservicezwolle.nl of 038 – 423 66 86 of ga naar regio IJsselland op de website www.iedereenactief.nl.

Artikel delen:

Reageer