Muziekkamer voor Youth for Christ in Zwolle

Zwolle – Het Concilium Zwolle schenkt woensdag 15 maart een muziekkamer aan ‘Youth for Christ’ Zwolle. Nelleke Vedelaar, wethouder van de gemeente Zwolle, verricht als voorzitter van het Concilium, de opening van de muziekkamer. Deze muziekkamer was een wens van Youth for Christ en zal gebruikt worden om gezamenlijk muziek te maken. Het Concilium is de vereniging voor bouwend Zwolle. De schenking vindt plaats in het kader van het 10 jarig jubileum van het Concilium.

Bouwen gaat om veel meer dan alleen het stapelen van stenen. Het gaat ook om het creëren van een fijne woonomgeving voor iedereen. Het is om deze reden dat de leden van het Concilium het jubileum wilden aangrijpen voor het ondersteunen van een initiatief in één van de mooie wijken die Zwolle rijk is. In Dieze is Youth for Christ samen met Stichting Vluchtelingenwerk en een aantal andere maatschappelijke instanties gehuisvest in een pand aan de Ruusbroecstraat. Youth for Christ is een Organisatie die het geloof dichter bij de jongeren wil brengen. DeltaWonen stelde dit pand enkele jaren geleden beschikbaar aan deze partijen en onlangs is afgesproken dat zij ook de komende 10 jaar gehuisvest blijven in dit pand. Het Concilium ondersteunt dit werk van harte.

 

Het Concilium Zwolle Het Concilium is opgericht als breed discussieplatform voor het kwalitatieve en kwantitatieve woningprogramma en de wijkvernieuwing in Zwolle. Het monitoren van de ontwikkelingen op de woningmarkt in de gemeente Zwolle als ook het doen van onderzoek daarna, behoort tot haar kernactiviteiten. De vereniging signaleert belemmeringen die de woningbouw doen stagneren en helpt deze voorkomen. Ook op het gebied van duurzaamheid en energiezuinigheid. De leden zijn in het dagelijks leven allen actief betrokken bij realisatie, transformatie en verkoop van woningen in de gemeente Zwolle. In het kader van de de afstemming van de woningmarktontwikkeling vindt ook steeds meer afstemming plaats met de buurgemeenten in de regio. De gemeente Kampen en de provincie Overijssel zijn al lid van Het Concilium.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Mooi geschenk van het Concilium. Hartelijk dank!

    Prachtig dat dankzij deze gift Youth for Christ ook op deze manier actief kan zijn in Dieze. Een welkome aanvulling op de bestaande activiteiten zoals de pannakooi en de huiskamer.


    ⚠️ Meld

Reageer