Zesde Zwolse Wijnfestival op Grote Kerkplein

Zwolle – Van lokale wijnspecialisten en wijnspeciaalzaken tot wijnproducenten uit het buitenland. Ze komen voor u als wijnliefhebber naar Zwolle voor het Zwolse Wijnfestival. Wie van wijn houdt of er meer over wil weten, moet zondag 4 juni dus aanwezig zijn op het Grote Kerkplein.

Een wijntje proeven, je laten voorlichten over de druif en het maken van de wijn, of een masterclass volgen. Het kan allemaal op zondag 4 juni van 12.00 tot 20.00 uur op het Grote Kerkplein. Op het 6e Zwolse Wijnfestival staan verschillende wijnboeren, sommeliers, wijnbloggers en wijnconsultants. Organisator Arjan Broekman is eigenaar van grandcafé – wijnbar – restaurant "Het Wijnhuis". Hij laat voor dit bijzondere evenement wijnkenners uit de hele wereld overkomen. "Het is een ongekend mooi festival waar wijnimporteurs,- en boeren van alles gaan vertellen en de meest bijzondere wijnen laten proeven." Daardoor is het in 6 jaar uit gegroeid tot een zeer bekend festival.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Helaas zijn we verhinderd om zelf uw festival te bezoeken maar we hebben het voor onze lezers en volgers vermeld op Facebook en Twitter.
    Veel succes met uw wijnfestival, salut namens wijnweetje.nl Koos Schnoink.


    ⚠️ Meld

Reageer