K’s Choice viert 25-jarig bestaan in Hedon

Zwolle – Dinsdag 19 december presenteren Zwolse Theaters en Hedon een jubileum show van K’s Choice in het Zwolse poppodium. De nog altijd zeer populaire Belgische band bestaat 25 jaar en viert dat onder andere met een serie optredens. De kaartverkoop voor dit optreden start aanstaande zaterdag om 10.00 uur via www.hedon-zwolle.nl en Plato Zwolle.

img_0506-2_-_favoriet.jpg 

K’s Choice is opgericht in 1992 door broer en zus Sarah en Gert Bettens, en wordt tot op de dag van vandaag als één van de grootste bands van België gezien. De band scoorde over de jaren heen meerdere top 10 album posities, met o.a. de prachtplaten Paradise In me, Cacoon Crash en Echo Maintain. The Phantom Cowboy eindigde zelfs op nummer 1 in de Belgische album top 10 en won meerdere gouden en platina prijzen. De grote doorbraak van K’s Choice was de in 1995 uitgebrachte single Not An Addict, die internationaal succes opleverde. 25 jaar naar het ontstaan van de band wordt er nog met evenveel passie en liefde gespeeld.

En die 25 jaar van albums, tours en hits moet gevierd worden! In maart brengt K’s Choice het album ’25’ uit, een album met de allergrootste hits van de band en een nieuwe opname van Not An Addict, met een gastbijdrage van Skin van Skunk Anansie. Aan de plaat zit een tour gekoppeld, waarbij de hoogtepunten uit het repertoire nogmaals piekfijn gespeeld worden.

Afgelopen week deed K’s Choice nog een succesvolle akoestische show in Theater de Spiegel. De band won in haar succesvolle carrière meerdere gouden en platina prijzen en besteeg met een groot deel van haar albums de Belgische album top 10. Het laatst uitgebrachte album The Phantom Cowboy belande zelfs op de toppositie. K’S CHOICE – 25TH ANNIVERSARY

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Dinsdag 19 december
Zaal Open : 19:30
Aanvang : 20:15
Entree : € 28,00

Let op: de kaartverkoop voor dit optreden start a.s. zaterdag om 10:00uur via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl

 

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

1 gedachte over “K’s Choice viert 25-jarig bestaan in Hedon”

Reacties zijn gesloten.