Werkzaamheden in Zwolle Stadshagen

Zwolle – Vanaf maandag 27 maart vinden er werkzaamheden plaats in Zwolle Stadshagen. De stadsbussen van lijn 1 kunnen daardoor niet via de Twistvlietbrug rijden. De werkzaamheden zijn in principe gepland tot woensdag 26 april maar kunnen mogelijk uitlopen door onvoorziene omstandigheden. Syntus heeft samen met de betrokken partijen besloten om tijdens deze periode via de Mastenbroekerallee te rijden.

busroutelijn1.jpg 

Zoals in de afbeelding weergegeven vervalt het roodgekleurde traject in volgen de bussen de groene lijn. De lus in de wijk Stadshagen zal via de Drapenierlaan worden gereden (gele stip). Als gevolg hiervan zullen een aantal doorkomsttijden wijzigen. Daarnaast vervallen er een aantal haltes tijdens de werkzaamheden. Vanaf de halte Rozentunnel blijft de normale dienstregeling in stand en wordt er doorgereden naar Zwolle Station en Zwolle Isala ziekenhuis.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Jahoor, want de route word omgelegd vanwege werkzaamheden aan het kruispunt Frankhuizerallee/Belvederelaan. De brug is gewoon open voor taxi’s / politie/brandweer/fietsers


    ⚠️ Meld

  2. Knap hoe de bussen via de Klooienberglaan, rechtsaf de Palestrinalaan op gaan en dan via de Elvis Presley flat de Middelweg op gaan rijden.
    Dit kunnen hele leuke verkeerssituaties op gaan leveren als 2 bussen elkaar tegen komen terwijl de scholen net uit zijn.

    Ik mag toch hopen dat men gewoon via de Mozartlaan, Bachlaan naar de Middelweg rijdt?


    ⚠️ Meld

Reageer