Avond GL Zwolle over verkiezingsprogramma

Zwolle – Het gaat GroenLinks voor de wind. Na de geweldige verkiezingsuitslag van 15 maart, bereidt de partij zich nu lokaal voor op de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018.

Wat moeten in Zwolle de groene en linkse prioriteiten worden? Hoe zorgen we dat Zwolle veel meer energie zelf opwekt? Wat is er nodig om meer spannende en uitdagende cultuur te krijgen in de stad? Hoe zien we meer naar elkaar om, maar zorgen we ervoor dat je met een kwetsbaarheid gewoon de juiste hulp en ondersteuning krijgt? GroenLinks roept iedereen, die de partij een warm hart toedraagt, op om mee te praten over het Zwolse verkiezingsprogramma 2018-2022. Dit kan op woensdagavond 12 april, vanaf 20 uur in Wijkcentrum De Enk, Enkstraat 67. Verschillende thema’s worden in aparte groepen besproken. Maar ook wie niet alleen over een specifiek onderwerp wil meepraten of een eigen punt wil inbrengen, is van harte welkom. Nog voor de zomer van 2017 stellen de leden van GroenLinks het verkiezingsprogramma vast. Meer informatie is te vinden op www.groenlinkszwolle.nl onder het kopje "Doe mee".

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Zwolle – Het gaat GroenLinks voor de wind.

  Ze hebben maar 14 zetels: margepartij dus.

  Na de geweldige verkiezingsuitslag van 15 maart

  Geweldig? Geweldig gevonden door wie? Door de redactie van Weblog Zwolle? Of door de schrijver van het stukje tekst wat wellicht 1-op-1 overgenomen is maar niet als “ingezonden bericht” gemarkeerd is?

  Wat moeten in Zwolle de groene en linkse prioriteiten worden?

  Wie zegt dat Zwolle groene en linkse prioriteiten moet hebben?

  Verschillende thema’s worden in aparte groepen besproken

  Dus vrouwenzaken met vrouwen, businesszaken met mannen, dingen over Joden en de herdenking niet met mensen die de Islam aanhangen, dingen over vlees en boerderijen niet met vegetariërs? Iedereen lekker in zijn/haar safe space?

  Oh nee. De boeren[/url] hebben Yasser door. 😮


  ⚠️ Meld

 2. Uit verkiezingsprogramma GL: autiorijden wordt extra zwaar belast, de hoogste inkomens gaan meer bijdragen. We vereenvoudigen het toeslagensysteem. Mensen met een minimuminkomen
  gaan erop vooruit…….Help!!!!!!!!


  ⚠️ Meld

 3. Ik ben heel erg blij dat de Groen Linkse mensen aan
  boord zijn. Inderdaad een geweldige uitslag.
  Hopelijk krijgen we veel informatie en beleid
  van die mooie mensen!
  Ik ben ’t niet direct eens met alles van GL.
  Natuurlijk, ik ben ’t altijd wel ergens
  oneens mee 😉
  Met Vrijheid en Democratie ben ik het
  overigens zelden oneens.
  klik ‘Hoe zorgen we dat Zwolle veel meer energie zelf opwekt?’

  Uh…

  Da’s nepnieuws, of betergezegd nep propaganda.
  Sorry GL.  ⚠️ Meld

Reageer