Rookvrij Swingen wordt Fresh, the party

De maandelijkse dansavond in het Hobbemahuis krijgt in 2008 een nieuwe naam. Fresh, the party is voortaan elke derde zaterdag van de maand. Op de sfeervolle, rookvrije locatie draait de dj muziek met een lekkere beat met af en toe een golden oldie.

Zaterdag 8 december kun je nog eenmaal komen dansen onder de oude naam. De tijden van het feest blijven gelijk, van 20.30 tot 24 uur. Mooi meegenomen voor mensen met kinderen die een oppas moeten regelen. Fresh, the party is al vroeg gezellig, omdat de entree tussen 20.30 en 21.30 uur maar 5 euro bedraagt. Daarna betaal je 7 euro. Het Hobbemahuis is te vinden aan de Hobbemastraat in Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Nee, laten we daarvoor in de plaats een illegale horeca locatie daarvoor in het leven roepen. Zal de plaatselijke horeca in de binnenstad blij mee zijn.
  Rokers weg, klanten weg, inkomen weg.

 2. Joop en Larry hebben vast geen idee hoe het is om als niet roker op stap te gaan. Ik als verstokt ex-roker had ook geen idee totdat ik zelf stopte en pas doorhad hoezeer het stinkt en, belangrijker, wat voor ranzig effect het heeft op je luchtwegen. Bedenk je ook dat er een groep stappers is die niet of minder gaan stappen omdat er gerookt wordt in de kroeg. Dus weg met die vieze rokers!!! 😉

 3. Pffff, als ex roker weet je ook dat anderen er wel van kunnen genieten. Omdat jij ineens niet meer rookt mogen anderen dat ook niet meer? Beetje hypocriet hé? Er word al genoeg van de rokers geeist. Rookzulen en overal word je als roker voor een paria aangezien. Ik vind rook bij een café horen. Laat ze maar voor een goede afzuiging zorgen dan heb ik ook geen last van mijn ogen. Ja ik ben ook een ex roker en heb snel last van mijn ogen, maar daar ga ik niet de sfeer in een café voor verpesten. Straks gaan we ook de alcohol verbieden. Word een gezellig clubje met alle geheelonthouders.
  Dus niet zo kinderachtig denken als ik het niet mag, dan een ander ook niet! Pfff, je wist toen je rookte nog niet wat voor effect het had op je luchtwegen? Uit welke eeuw kom je eigenlijk?

 4. Ach, het is mode om erover te klagen. En er zijn veel mensen die alleen achter de mode aanlopen.

  traks gaan we ook de alcohol verbieden.

  Dat wordt tijd, aangezien ethanol k*nkerverwekkend is (geen fabeltje). En als er ergens een ethanollucht hangt, dan is het wel bij de bar. Dus verbieden die hap drank 🙂
  Overigens verbaast het mij iedere keer weer dat er reclame voor dat rookvrij swingen gemaakt moet worden – te weinig klandizie?

Reageer