Rode Kruis zoekt collectanten in Zwolle

Zwolle – De collecte van het Nederlandse Rode Kruis vindt dit jaar plaats van 18 t/m 24 juni 2017, tijdens de Rode Kruis Week. Om zoveel mogelijk mensen te bereiken, zijn veel helpende handen nodig. Al met een paar uurtjes tijd kun je iets betekenen voor het goede doel: namelijk als collectant! Pak je ook de collectebus en loop je mee?

Dankzij de inzet van duizenden collectanten voor het Rode Kruis is het mogelijk om directe hulp te geven aan mensen die dat hard nodig hebben. Om deze activiteiten met volle inzet te kunnen blijven voortzetten is de opbrengst van de collecte erg belangrijk. De opbrengst komt namelijk 100% ten goede aan het werk van de lokale Rode Kruis afdeling. Bijvoorbeeld aan de Rode Kruis Kids Zwolle (een jeugd EHBO-opleiding), Rode Kruis aan Huis (Veiligheid om en rond het huis) en Jeugdvakantieweek Rode Kruis Zwolle. Wil je helpen met collecteren voor het Rode Kruis Zwolle, meld je dan aan door een e-mail te sturen naar sjondeboer@home.nl.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Dus, ’t rode kruis afserveren ?
  Eens als ’t om collectes gaat.
  Ik denk wel eens hoe erg dom collectanten
  van welke soort dan ook ook zijn.

  Ik hoop dat eenieder snapt dat je
  best naar de hemel gaat als je collectanten
  een dikke vette trap onder de reet geeft 🙂  ⚠️ Meld

 2. Goh iemand die hier de naam van Arend Winterburcht misbruikt om hem in een verkeerd daglicht te zetten en net doet alsof hij per ongeluk iets verkeerds heeft gedaan. Hallo beste vriend dit doe jij met opzet. Dit geintje is te doorzichtig. Ik ken heel die Arend Winterburcht niet, maar misschien is het beter dat jij met hem gaat praten i.p.v. dit soort onzin op WLZ te zetten.


  ⚠️ Meld

 3. Ik hoop dat eenieder snapt dat je
  best naar de hemel gaat als je collectanten
  een dikke vette trap onder de reet geeft.

  Hier moet ik je even ernstig corrigeren Hik. Dan ga je juist naar de hel.


  ⚠️ Meld

 4. @Stevenbruins, ik vind je nogal opterminerend spreken tot iemand die jij ook niet kent, dus wat jij een ander niet toedicht kun je betere ook zelf niet exhaleren maar dat is mijn mening missschien was arend wel een eenbuis en is hij niet blij dat het corrigabel was…


  ⚠️ Meld

Reageer