Nog een week voor nominatie conciërge

Zwolle – Na een hele succesvolle eerste editie in 2016, organiseert D66 dit jaar weer de verkiezing ‘De Zwolse Conciërge van het Jaar’. Met deze verkiezing wil de partij laten zien dat het onderwijsondersteunend personeel een belangrijke basis vormt voor scholen. In de maand maart kunnen scholieren, docenten, ouders, bestuurders en andere betrokkenen hun favoriete conciërge nomineren voor deze verkiezing. Dit betekent dat aanstaande vrijdag 31 maart de laatste dag is dat conciërges genomineerd kunnen worden!

D66 heeft inmiddels al tientallen enthousiaste en creatieve nominaties ontvangen met warme woorden voor diverse Zwolse conciërges. Als jij vindt dat jouw conciërge de titel "Zwolse conciërge van het Jaar" verdient, heb je deze week dus nog de kans ervoor te zorgen dat jouw conciërge zo veel mogelijk genomineerd wordt. Begin met het insturen van je eigen nominatie via concierge@d66zwolle.nl  en roep vervolgens ook andere mensen op jouw conciërge te nomineren. 

Na de sluitingsdatum komt de vakjury in actie. Zij kiezen uit alle nominaties hun favoriete kandidaat. De vakjury wordt voorgezeten door wethouder van onderwijs Jan Brink. Naast Jan Brink zitten dit jaar in de jury: de Zwolse conciërges die vorig jaar de verkiezing hebben gewonnen, Johan van der Kolk en Harry Ham, en tweede kamerlid voor D66 met portefeuille onderwijs Paul van Meenen. De feestelijke uitreiking van de titel "De Zwolse conciërge van het Jaar" is op vrijdag 7 april. Jan Brink, wethouder Onderwijs zal de titel uitreiken.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Aandacht en actie op onderwijs vind ik een heel
  mooi punt van D66. Je zou bijna denken dat de andere
  clubjes er goed aan zouden doen dat over te nemen.

  Wie weet 😉

  Terzijde, wedstrijdje Conciërge gaat niet helpen.  ⚠️ Meld

Reageer