Afsluiting Arendhorstlaan uitgesteld

Zwolle – Vanwege de werkzaamheden aan de Stadshoeve zou de Arendhorstlaan van 27 maart tot en met 19 mei afgesloten zijn. Deze afsluiting is uitgesteld naar periode 1 mei tot en met 19 mei, in verband met de werkzaamheden aan de kruising Belvédèrelaan-Frankhuizerallee.
Met het uitstellen van de afsluiting van de Arendhorstlaan wil de gemeente de overlast door de reconstructie van de kruising Belvédèrelaan-Frankhuizerallee voor het verkeer beperken.

In opdracht van de gemeente Zwolle voert Timmerhuis Groep woonrijpwerkzaamheden uit rondom de Stadshoeve in de wijk Stadshagen. Het werk is op maandag 27 maart gestart en vindt gefaseerd plaats. De omwonenden hebben begin maart een brief van de gemeente ontvangen waarin de afsluiting van de Arendhorstlaan van 27 maart tot en met 21 april 2017 is aangekondigd. Om de doorstroming van het verkeer tijdens de reconstructie van de kruising Belvédèrelaan-Frankhuizerallee, die tevens in dezelfde periode plaatsvindt, te bevorderen is de afsluiting van de Arendhorstlaan niet wenselijk. De gemeente heeft daarom besloten de afsluiting niet eerder uit te voeren dan dat de werkzaamheden aan de kruising afgerond zijn.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer