3 contractverleningen bij PEC Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle heeft de opties in de contracten van aanvoerder Bram van Polen, jeugdexponent Kingsley Ehizibue en Tsjechisch jeugdinternational Josef Kvída gelicht. Hun aflopende contracten zijn met één seizoen verlengd, waardoor ze ook komend seizoen in Zwolle onder contract staan.

Verder is PEC Zwolle in gesprek met Dirk Marcellis en Danny Holla om te praten over hun toekomst. De club neemt afscheid van doelman Kevin Begois. Formeel heeft de club alle drie de contracten opgezegd, waarmee het voldoet aan de wet- en regelgeving bij aflopende contracten. Hierbij is de werkgever verplicht vóór 1 april duidelijkheid te verschaffen. Omtrent de huurlingen gaat PEC Zwolle nog in gesprek met de diverse clubs en de spelers over hun toekomst.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Trap die van der hart er maar uit..en begois weer in de goal..zie ik veel liever..
  Mooi geloosd zo..geen manier van doen.
  Kevin bedankt.


  ⚠️ Meld

 2. @Rene S

  Dit is in dit geval totaal niet belangrijk en telt ook niet mee als een argument. M.a.w. we hebben het hier over een professionele voetbalclub in dit nieuwsbericht en niet over een kleine amateurvereniging dat toevallig ook in Zwolle is gevestigd.


  ⚠️ Meld

 3. Mag trouwens ook niet hopen dat de geruchten kloppen..John van t schip de nieuwe trainer??
  Die vind ik nou echt niet bij PEC passen;D


  ⚠️ Meld

 4. Het heeft er alle schijn van dat Zwolle bezig is net de terugkeer van Diederik Boer!!!dat zou top zijn,kan Mickey de bank war houden!!!!


  ⚠️ Meld

Reageer