Beth Hart voor solo-show naar Zwolle

Zwolle -Zwolse theaters en Hedon presenteren woensdag 25 oktober Beth Hart in de Rabozaal van Theater De Spiegel. Met haar ijzersterke oeuvre bestaande uit een mix van blues, jazz, soul en rock, gepaard met haar dynamische stemgebruik wist ze live flink indruk te maken. Zowel op Zwarte Cross, Paaspop en Bospop als afgelopen najaar in een uitverkochte Heineken Music Hall. Dit najaar zal ze met haar solo-show de zaal van Theater De Spiegel vullen met pure passie en emotie. Kaartverkoop start vrijdag 31 maart via zwolsetheaters.nl 

bethhart01__0662_edit_2017.jpg 

Eén van de meest oprechte artiesten ter wereld is wat ons betreft zonder twijfel de Amerikaanse singer-songwriter Beth Hart. Een liveshow van "the ultimate female rockstar", zoals Blues Magazine haar typeert, is een avond op sleeptouw door haar uitgebreide oeuvre dat bol staat van invloeden uit de blues, jazz, soul en rock. Met natuurlijk dat altijd verleidelijke rauwe randje dat zo kenmerkend is voor de voor een Grammy genomineerde zangeres. Laatste wapenfeit: Fire On The Floor ontving lovende recensies en won de titel beste album van het jaar op de European Blues Awards.


Eind 2016 speelde ze in een stijf uitverkochte Heineken Music Hall, dat toen nog zo heette, en volgend jaar ligt de Ziggo Dome aan haar voeten. Dit gegeven en het feit dat ze samenwerkingen op haar naam heeft staan met grote artiesten zoals bijvoorbeeld Joe Bonamassa en Jeff Beck geeft des te meer aan hoe bijzonder het is dat Beth Hart dit najaar te zien is in Zwolle.

——————————————————————————————————

BETH HART (SOLO)

Locatie : Theater De Spiegel, Zwolle
Wanneer : Woensdag 25 oktober

Open : 19:30 uur

Aanvang : 20:00 uur
Entree : Rang 1 & 2 € 59,00

Rang 3 € 53,00

Rang 4 € 35,00

De kaartverkoop start vrijdag 31 maart om 10:00 uur via www.zwolsetheaters.nl, 0900 – 1435 (€0,45 / minuut) en Café Foyé.

——————————————————————————————————

 

Artikel delen:

Reageer