Fietsavonturier in Zwolle

Zwolle – Iedereen die van superlange en avontuurlijke fietsreizen houdt of ervan droomt, is vrijdagavond 31 maart welkom in het Deltion College, Mozartlaan 15. Marica van der Meer, fotografe, publiciste en bovenal fietsavonturierster houdt dan een presentatie. De presentatie start om 19:00 uur.

bijlage_02_foto_marica-1.jpg

Marica is net terug van een fietstocht in Afrika, maar vrijdagavond gaat het vooral over de tocht waarbij ze. vertrok vanuit Nederland en dwars door Europa en Azië reed om vervolgens ook nog Australië op de fiets te verkennen.Tijdens die tocht fietste ze 28000 kilometer. Eenzaamheid, ongekende gastvrijheid, gezelligheid, maar ook dreiging en onvriendelijkheid: ze maakte het allemaal mee. En natuurlijk ook hitte, kou, prachtige, lieflijke en woeste natuur. Ze ontdekte de mooiste bouwwerken, maar ook armoedige onderkomens. Bezoekers hoeven zich tijdens de lezing van bijna twee uur niet te vervelen, want Marica heeft een boeiend verhaal met veel anekdotes en prachtig beeldmateriaal.

De avond wordt georganiseerd door Fietsersbond-Zwolle, ondersteund door Deltion College en Scholten FietsGoed. Tickets zijn alleen op 30 maart nog op te halen bij Scholten FietsGoed in de Luttekestraat. Op 31 maart vanaf 19:00 uur zijn ze ook nog verkrijgbaar aan de zaal van het Deltion College. De kosten inclusief koffie of thee bedragen € 5,00 (leden € 2,50).

Artikel delen:

Reageer