WRZV competitie blijft spannend in eindfase

Zwolle – Het HubTo team van Bé Rigter komt steeds dichterbij het kampioenschap in de 1e klasse en staat op de drempel van promotie naar de hoofdklasse. HubTo versloeg zelf VIPS met 3-1 en zag directe concurrent de Blije Kornuiten verrassend met 1-2 verliezen van zvv Present. Ook de koploper in de 2e klasse A Old Stars United lijkt aardig van slag te zijn na eerste het verlies tegen laagvlieger Kees Middendorp en nu pakte de supportersclub PEC Zwolle verrassend een punt af van de titelfavoriet. Er zijn op dit moment meerdere favorieten die meedingen naar het kampioenschap. Zowel Asero Futsal als Marrakech zijn op dit moment het meest kansrijk. Asero Futsal won met 5-2 van Bluefinger Wolves en Marrakech komt later in actie. Bola-Lah! Satu moet voorlopig weer even afhaken na de 3-5 nederlaag tegen FC Blikkie. De Bever Boys waren met 9-0 te sterk voor het Leger des Heils. HANZ was met 10-4 te sterk voor TGL Football.

Vastgoed Dalfsen heeft de beste kansen in de hoofdklasse B na een ruime 14-3 zege op The Green Room. De concurrentie blijft onderling punten verspelen en zien Vastgoed stap voor stap uit het zicht verdwijnen. FC Hummel leed puntenverlies tegen subtopper Krijtje FC in een wedstrijd waar paal en lat voor beide teams doelpunten in de weg stond. De ‘kraker’ eindigde in een 1-2 zege voor het Krijtje. AVC kwam met een flitsende Wahid Shimeri in snel tempo op een 6-0 voorsprong tegen Bordeaux Groen. Alleen gaf Bordeaux niet op en bleef knokken. Uiteindelijk wist Bordeaux de stand gelijk te trekken tot 6-6, maar sloeg AVC in de slotfase toch nog toe en zegevierde met 8-6. Ook Europanel pakte een belangrijke zege op Neptunes’12. Met een 13-0 overwinning lijkt Europanel veilig en verzekerd van een plaatst in de hoogste klasse volgend seizoen. Ook de Belgische Keizer 2 wist een nipte 5-4 zege te behalen op YBC.
FC Banlieu wist met 6-2 te winnen van FC Pitt en blijft zo in het spoor van koploper KPS Steigerbouw, die zelf een 13-3 zege boekte op Pandje 2.0. ZVT Edon wist ook een monsterzege (16-5) te boeken op de Thrillseekers. Aqua Comfort kwam in een gelijkwaardig duel tegen Grandesco met 2-3 net tekort en lijkt kansloos in de titelstrijd. Innofeet won met 3-0 van L&M Workwear uit Genemuiden. De volgende competitieronde is op maandag 3 april en woensdag 5 april. De wedstrijden starten om 18:30 uur en de toegang is vrij. Verder kunt u voor nieuws, informatie, uitslagen en het programma onze website www.wrzvzaalvoetbal.nl raadplegen.
Op vrijdagavond 31 maart en 7 april as organiseert de WRZV Zaalvoetbalvereniging in samenwerking met de KNVB en Sportservice de wekelijkse zaalvoetbal clinics in de WRZV Hallen. De WRZV zaalvoetbalacademie staat onder leiding van de ervaren trainers Lambert Lim Duan, Tom IJzerman en Richie Kartosonto. Jeugd in de leeftijd 10 t/m 16 jaar kan kennis maken met de zaalvoetbalacademie en mag kosteloos deelnemen aan de clinics. Aanvang training is 18.00 uur en je dient uiterlijk 17.45 uur aanwezig te zijn. Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk, maar welkom.
Op vrijdag 7 april speelt WRZV Zwolle 1 de uitwedstrijd tegen zvv Sparta/ De Laak in Nijkerk. Deze wedstrijd staat op het programma in de KNVB hoofdklasse G en begint om 21.00 uur.

Artikel delen:

Reageer