Auto te water langs Wijheseweg

Zwolle – Om 11:36 was er bij de politie een melding van een ongeval. Al snel erna werd duidelijk dat het om een voertuig te water ging waardoor ook het waterongevallenvoertuig van de brandweer werd opgeroepen.

170401_bestuurster_met_engeltje_op_schouder_raakt_te_water200_1.jpg 

Ter plaatse bleek er inderdaad een auto in de sloot te liggen. Omstanders hadden de vrouw die mogelijk onwel is geworden uit het voertuig gehaald. Zij was hevig in paniek.

170401_bestuurster_met_engeltje_op_schouder_raakt_te_water201.jpg

170401_bestuurster_met_engeltje_op_schouder_raakt_te_water202.jpg

170401_bestuurster_met_engeltje_op_schouder_raakt_te_water203.jpg

170401_bestuurster_met_engeltje_op_schouder_raakt_te_water206.jpg
170401_bestuurster_met_engeltje_op_schouder_raakt_te_water207.jpg
  

Zij raakte van de weg ter hoogte van de Oude Marslaan op de Wijheseweg in Zwolle Zuid. Hier kwam zij in de berm en schramde de geleiderail en raakte een verkeersbord om vervolgens rakelings langs een boom het water in te schieten. De vrouw heeft geluk bij een ongeluk gehad. Twee getuigen die het zagen gebeuren zijn zonder na te denken het water ingesprongen om de vrouw te redden

Het ongeval is met een aardige snelheid gebeurd want het verkeersbord lag aan de andere kant van het water. Een berger heeft het voertuig geborgen. De bestuurster is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Over haar letsel is niets bekend.

 

Artikel delen:

Reageer