Coca-Cola Kersttruck naar Kerst Inn in binnenstad

De Coca-Cola Kersttour doet de Kerst-Inn Zwolle aan op donderdag 20 december. Van 14.00 tot 22.30 uur zal de enorme  kersttruck op de Grote Markt komen te staan.  De gigantische  kersttruck (bekend uit de tv-commercial) zal in het hart van het kerst-evenement worden geparkeerd. Doel is het typische  kerstgevoel te verspreiden over het land.

Verder kan het publiek een praatje maken met Santa, of met hem op de foto in een sfeervolle omgeving. Ook is er in de kersttruck een afgeschermde huiskamer, waar een bekende Nederlander in zit. Mensen mogen tegen betaling van Euro 10,00 naar binnen om te kijken wie deze BN-er is en met hem een praatje te maken of een liedje te zingen. Men mag niet bekend maken wie de bekende Nederlander is.

Artikel delen:
Reacties 15
 1. ik zie het al choco kan een grapje niet waarderen zelf wel de boel opstoken maar als die de toverbal terugkrijgt dan weet hij niet meer wat ie moet typen alleen maar mensen beledigen zoals geert wilders beetje makkelijk vindt je niet cocu

 2. … : @Roy : Coca Cola = commercieel = typisch kerst gevoel?

  Gisteren zag ik in één van de nieuwsprogramma’s dat mensen de vraag gesteld is van: wat is de oorsprong van de kerstman. En sommigen hadden als antwoord gegeven dat de kerstman door Coca Cola is bedacht. 😀

 3. @Sil
  De kerstman zelf niet, maar de verschijning zoals de kerstman er nu uit ziet (rode jas, dikke buik, witte baard, rode muts) is inderdaad door coca cola verzonnen.

 4. @Danny – Dat wist ik niet van de kerstman en Coca Cola.

  Maar wat wel de oorsprong van de kerstman is, staat ook nergens op het internet. Ik dacht altijd dat de kerstman afgeleid was van Sinterklaas, maar dat is ook al achterhaald heb ik gelezen.

 5. ónze sinterklaas? In ons protestantse kikkerlandje?
  Sint Nicolaas was oorspronkelijk een bisschop uit het gebied van vandaag beter bekend staat als Turkije….

Reageer