Wedstrijd ‘Win een studie’ bij Windesheim

Zwolle – Hogeschool Windesheim daagt iedereen die een studie naast zijn baan wil doen uit om deel te nemen aan de wedstrijd ´Win een studie’. De hele maand april kunnen professionals hun motivatie insturen voor de door hem of haar gewenste studie. Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen, waarna drie genomineerden kans maken op het winnen van een studie (ter waarde van maximaal 2.500 euro).

‘In de steeds sneller veranderende wereld, waarin veel beroepen veranderen en verdwijnen, is het steeds belangrijker om een leven lang te blijven leren’, zegt Windesheimvoorzitter Henk Hagoort. Hogeschool Windesheim heeft, met meer dan 180 opleidingen en cursussen, een breed aanbod om kennis en expertise van werkenden te vergroten. Net als alle andere hogescholen staat Windesheim echter vooral bekend om haar voltijdaanbod. ‘Onbekend maakt onbemind’, denkt Hagoort. En dat terwijl Windesheim juist dé plek is om een studie naast je baan te doen: ‘Met ons arsenaal aan vakdocenten bieden we een breed kennispalet. Onze kracht zit in de ruimte die je krijgt om te studeren waar en wanneer je wilt in combinatie met het fysieke contact en de interactie met je docent en medestudenten op de Windesheimcampus’.

Deelnemers kunnen in maximaal 250 woorden hun motivatie mailen naar wineenstudie@windesheim.nl. De wedstrijd geldt voor alle studies van Windesheim die je kunt volgen naast je baan: post-hbo-opleidingen, leergangen, cursussen en trainingen. Voltijd-, deeltijdopleidingen, Associate Degrees en enkele masters zijn uitgesloten. Kies je een studie die meer investering vraagt dan 2.500 euro? Dan ontvang je een studievoucher. De wedstrijd start op 3 april en eindigt op 1 mei om 12.00 uur.

Meer uitgebreide informatie is te vinden via www.windesheim.nl/wineenstudie.

Artikel delen:

Reageer