WVF heeft technische staf ingevuld

Zwolle – Nadat WVF eerder trainer Herben Visscher van het 1e elftal langer aan zich wist te binden, hebben nu ook zijn assistent Jeroen van Leeuwen en keeperstrainer Niek Karrenbelt hun contract met één jaar verlengd. "We zijn tevreden over de samenwerking en werkwijze van onze technische staf. De tevredenheid is wederzijds en daarmee voor ons een logische stap, dat we ook het komende jaar de samenwerking voortzetten", aldus voorzitter van de TC Freddy Eikelboom.

Ook de samenwerking met de jeugdtrainers van de selectieteams is afgelopen jaar prima verlopen en WVF is dan ook blij te kunnen melden dat de samenwerking met de selectietrainers ook komende seizoen zal worden voortgezet. Hiermee zijn nu alle posities voor de selectieteams ingevuld. Voor de junioren welke in de hoofklasse spelen staan Bouke Pot (JO19-1), Alex de Graaf (JO17-1) en Roy Bakker (JO15-1) voor de groep.

Bij de pupillen is Jim Rense ook het komende seizoen verantwoordelijk voor JO13-1 en is Marc van de Vegte de trainer van de JO11-1 selectie. Voor de JO9-1 selectie is Michel Koning eindverantwoordelijk.

Wel is de TC op zoek naar een trainer/coach voor het 2e elftal van WVF (Jong WVF), die uitkomt in de reserve 1e klasse. Afgelopen seizoen was Freek Goeree de trainer en hij heeft een nieuwe uitdaging gevonden in zijn nieuwe woonplaats Ommen bij OZC.

Ook is er een vacature voor Hoofd Opleidingen bij WVF. Op dit moment is Dick Bremmer nog hoofd opleidingen. Bremmer was afgelopen vijf jaren samen met de selectietrainers en TC verantwoordelijk voor de ontwikkeling van talenten binnen onze jeugdafdeling. "Het is mooi te zien dat onze jeugdafdeling goed presteert en ook nog eens op een hoog niveau acteert in de hoofdklasse. Dit komt mede doordat de sfeer binnen de vereniging goed is en er prima wordt samengewerkt in alle geledingen.

Dick Bremmer geeft aan: "afgelopen periode heb ik met veel plezier gewerkt bij WVF en samen met de trainers en TC gebouwd aan een goed fundament voor een kwalitatief goede jeugdopleiding. Ook hebben we een WVF trainersacademie opgezet voor alle jeugdtrainers. Een mooi initiatief waar ik veel plezier aan beleef. Het is voor mij nu even genoeg geweest en ik ga komend seizoen nog regelmatig kijken bij de jeugdwedstrijden op de zaterdagen, maar dan niet als Hoofd Opleidingen, maar als supporter. Ik wil WVF bedanken voor de prettige samenwerking in de afgelopen jaren, maar nu is het voor mij klaar en wens ik mijn opvolger heel veel succes".

Ik wil Dick Bremmer dan ook graag bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren en het op een hoger plan brengen van onze jeugdafdeling. We zien jaarlijkse nieuwe talenten uit eigen jeugd debuteren in het eerste elftal. Dat betekent dat we daadwerkelijk vruchten kunnen plukken van ons ingezette jeugdbeleid. Ook Freek Goeree wil ik bedanken voor de samenwerking. Hij heeft ook een belangrijke bijdrage geleverd aan het ontwikkelen van onze jeugd in de afgelopen jaren. Eerst als trainer van de A1 en afgelopen seizoen van jong WVF. We willen beide heren heel veel succes wensen bij een eventuele nieuwe uitdaging", besluit Eikelboom.

 

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer