Geldstromen in Zwolle beter benutten?

Zwolle – Hierbij wordt je uitgenodigd voor de Meesterklas ‘Geldstromen door wijken en stad’ op donderdag 13 april. Denk mee over de vraag hoe geldstromen in Zwolle beter benut kunnen worden. Miljoenen euro’s stromen de Zwolse wijken en stad in, en weer uit. Hoe kunnen deze beter benut worden? Ambtenaren, (sociaal) ondernemers, initiatiefnemers, werknemers van maatschappelijke organisaties en raadsleden uit Zwolle zijn van harte welkom om hier over te brainstormen tijdens de interactieve Meesterklas ‘Geldstromen door wijken en stad’ op donderdagmiddag 13 april.

logo_initiatiefrijk_zwolle.jpg 

‘Meer doen met minder geld’ is een terugkerend onderwerp binnen de gemeente Zwolle. Niet alleen in het sociaal domein, maar ook daarbuiten. Vaak blijven kansen onbenut als het gaat om geld en vermogen, omdat ze buiten het eigen blikveld liggen. De hoogste tijd dus om eens te kijken hoe de geldstromen beter en slimmer kunnen worden ingezet binnen de wijken in Zwolle. Daarbij is de visie van ondernemers in de wijken en buurten interessant, naast die van ambtenaren en raadsleden binnen de gemeente en de instellingen. 

Aanmelden
De Meesterklas op donderdag 13 april duurt van 12.00 tot 14.00 uur en vindt plaats in Raadzaal van het Stadhuis (Grote Kerkplein 15) Wie mee wil doen kan zich aanmelden via initiatiefrijk@zwolle.nl

Meer informatie
Meer informatie over de Meesterklas en het programma Initiatiefrijk Zwolle is te vinden op initiatiefrijk.zwolle.nl

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer