Wavin 4 Engelse Mijlen in recordtempo vol

Zwolle -Er kan geen deelnemer meer bij! Na de Scania Zwolse Halve Marathon zit nu (ruim een maand eerder dan vorig jaar) ook de Wavin 4 Engelse Mijlen helemaal vol. De deelnemerslimiet van in totaal 8.500 hardlopers voor de zeventiende editie van het Zwolse hardloopfestijn – zaterdag 10 juni 2017 – is bereikt. De organisatie heeft de inschrijving gesloten, inschrijven via de website www.halvemarathonzwolle.nl is niet meer mogelijk.

De Scania Zwolse Halve Marathon is het gezelligste hardloopfestival van Nederland. Het festijn wordt jaarlijks op de tweede zaterdag van juni georganiseerd door Stichting Halve Marathon Zwolle. Het hardloopevenement zelf bestaat uit twee onderdelen, te weten de 4 Engelse Mijlen (6,4 kilometer) en de Zwolse Halve Marathon. Aan de 4 Engelse Mijlen doen zaterdag 10 juni 4.500 hardlopers mee. En voor de Zwolse Halve Marathon verschijnen 4.000 deelnemers aan de start. In totaal lopen er tijdens het evenement 8.500 atleten in het avondzonnetje door de historische binnenstad van Zwolle. Van scholier tot wereldtopper, van recreant tot doorgewinterde hardloper, in Zwolle is iedereen van de partij! 

Tienduizenden enthousiaste supporters juichen de deelnemers naar de eindstreep. Langs het gehele parcours spelen fanfares, bands en DJ´s. Op de Grote Markt in Zwolle is het onthaal grandioos. Als je als hardloper gefinisht bent, kun je lekker nagenieten met je vrienden en familie op één van de gezellige pleinen in de Zwolse binnenstad. Wat wil je nog meer: lopen, toegejuicht worden en nagenieten? Zwolle geeft het je allemaal.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)