Finale schoolvoetbaltoernooi Zwolle

Zwolle – Woensdag 12 april 2017 is de finale van het Zwolse schoolvoetbaltoernooi 2017. De teams die zich in de voorrondes wisten te plaatsen voor de Zwolse finale strijden, in het MAC³PARK stadion van PEC Zwolle, voor een plek in de regiofinale. Per categorie, 5/6 meisjes/jongens en 7/8 meisjes/jongens, plaatsen zich 1 of 2 teams voor de regiofinale schoolvoetbal op woensdag 10 mei 2017 bij KCVO in Vaassen.

Finale
Tijdens de wijkvoorrondes hebben 32 teams zich geplaatst voor de finale. Per categorie, groep 5/6 jongens en meisjes en groep 7/8 jongens en meisjes, is er maar één echte winnaar. Deze strijd wordt aangegaan op woensdag 12 april a.s. in het MAC³PARK stadion van PEC Zwolle. Uiteraard is alleen al de finale in het stadion voor alle deelnemers een dag om niet snel te vergeten. Tijdens de prijsuitreiking is wethouder René de Heer aanwezig. Hij reikt samen met enkele PEC spelers de prijzen uit. Uiteraard nodigen wij iedereen van harte uit om in het stadion zijn/haar team te komen aanmoedigen.

Regionale finale
Van de jongens groep 5/6 en 7/8 en de meisjes groep 5/6 gaan de nummers 1 en 2 naar de regionale finale. Bij de meisjes groep 7/8 gaat alleen de nummer 1 door naar de regionale finale op woensdag 10 mei 2017 bij KCVO in Vaassen. De nummer 2 bij de meisjes groep 7/8 komt op een reservelijst.

Artikel delen:

Reageer