Aanhoudingen op verdenking van woninginbraak

Zwolle – Op woensdagavond om ongeveer 23:15 uur ontving de politie een melding van een inbraak aan de Van der Heydenstraat. Een getuige zag iemand met een zaklamp naar binnen schijnen in een woning. De politie was snel ter plaatse en zag op de Nieuwe Deventerweg een man die voldeed aan het signalement zoals doorgegeven.

Op het fietspad tussen Ministerlaan en Oldeneelallee zag de politie een andere man. De politie hield de beide mannen aan. Uit de woning waren sieraden weggenomen. Een gedeelte van de sieraden werd aangetroffen naast het fietspad nabij de ingang van Tennisclub Ittersum. De politie is voor het onderzoek in deze zaak nog op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of beschikt u anderzins over informatie die kan helpen bij deze zaak? Neemt u dan contact op met de politie via het meldformulier of bel met telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Bel M 0800-7000.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. En hoe luidt het signalement? Of wordt dat tegenwoordig achterwege gelaten om stigmatiseren en hokjesgeest tegen te gaan


  ⚠️ Meld

 2. Als ze nog een derde persoon zouden willen pakken zou een signalement wel handig zijn inderdaad. Beetje vaag ook wat ze verwachten van eventuele getuigen.


  ⚠️ Meld

 3. O, slecht gelezen. Was wel een oproep.
  Maar toch, een signalement is ook dan zinloos. Doe dan een foto van die mannen om getuigen nog beter te triggeren van “O, ja die heb ik inderdaad daar en daar zien lopen.”  ⚠️ Meld

 4. 😉 Wel, ja, uh. Als je sieraden hebt vraag je ook wel ergens om.
  Eenieder kent hopelijk de aloude wijsheid over de aap en de gouden ring.
  Bovendien vind ik het oneerlijk dat sommige apen wel sieraden hebben,
  en andere apen niet.
  Dus een beetje proletarische overdracht van sieraden
  heb ik geen enkel probleem mee 😉  ⚠️ Meld

Reageer