Keijl Flevo Holland viert kampioenschap in stijl

Zwolle – De eerste kampioen in de WRZV competitie is een feit. Keijl Flevo Holland wist afgelopen week als eerste van alle WRZV teams beslag te leggen op de titel en promotie naar de 1e klasse. Keijl is de terechte kampioen gebleken afgelopen seizoen. Het team is ongeslagen en heeft alle wedstrijden ruim gewonnen. In de kampioenswedstrijd werd Brockbernd met 18-4 verslagen.
In de 1e klasse B wist New York Pizza de koppositie te behouden na een 8-5 zege op zvv Pruts. Concurrent Poppe Advocatuur kwam niet in actie, maar de ander overgebleven kanshebber voor de titel Karba liet het goed afweten. Parsadesign.nl kwam goed uit de verf en won met 7-4 van Karba. Ook Le Gong deed goed zaken door met 8-3 te winnen van Kameroen. Le Gong is nog in de race voor plek drie samen met Karba.

Absens Carens wist door het kampioenschap beslag te leggen op de 1e periode en kan zich ook op gaan maken voor het kampioenenbal in juni. Zelf wist Absens Carens met 6-4 te winnen van Campingteam 3. Wilco’s Ultimate Team versloeg The Black Ties met 9-7 en Ijsselhallen Zwolle en Macs Moves deelden met een 2-2 gelijkspel samen de punten. Ook de All Stars speelden gelijk met 1-1 tegen Bouwbedrijf Salverda 2.

In de hoofdklasse A deden de Gebroeders Postma goede zaken door met 5-3 te winnen van Diaspora. Postma heeft op dit moment de minste verliespunten, maar ziet nog wel VT Benz de koppositie innemen. De koploper boekte een 3-1 zege op concurrent Bola-Lah! Ook Dozend wist te winnen en was met 6-4 te sterk voor Stip Entertainment. In een doelpuntrijk duel verloor titelverdediger Tabonon verrassend met 9-10 van Kletsen en Proeven. Tabonon lijkt door de nederlaag kansloos in de titelstrijd met zeven punten achterstand op de Gebroeders Postma.
HubTo kan de volgende wedstrijd kampioen worden in de 1e klasse A. De promovendus kwam dit seizoen moeizaam op gang, maar wist gaandeweg toch de koppositie over te nemen van de Blije Kornuiten. HubTo heeft aan een zege voldoende om te promoveren naar de hoofdklasse. Deze week werd in ieder geval in een pittig duel gewonnen met 11-6 van het sterk voor de dag komend Exact. Ook Present wist met 5-3 van FC Auto Siero te winnen, maar is kansloos voor de titel. Motivo en de Belgische Keizer 1 speelden met 3-3 gelijk. Opgezwolle verloor met 4-5 van De Blije Kornuiten, die strijden voor de laatste kans voor het kampioenschap. VIPS was met 7-1 te sterk voor Cycloon.
De volgende competitieronde is op maandag 10 april en woensdag 12 april. De wedstrijden starten om 18:30 uur en de toegang is vrij. Verder kunt u voor nieuws, informatie, uitslagen en het programma onze website www.wrzvzaalvoetbal.nl raadplegen.

Op vrijdagavond 7 april as organiseert de WRZV Zaalvoetbalvereniging in samenwerking met de KNVB en Sportservice de wekelijkse zaalvoetbal clinics in de WRZV Hallen. De WRZV zaalvoetbalacademie staat onder leiding van onze ervaren trainer Lambert Lim Duan. Jeugd in de leeftijd 10 t/m 16 jaar kan kennis maken met de zaalvoetbalacademie en mag kosteloos deelnemen aan de clinics. Aanvang training is 18.00 uur en je dient uiterlijk 17.45 uur aanwezig te zijn. Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk, maar welkom.
Op vrijdag 7 april speelt WRZV Zwolle 1 de uitwedstrijd tegen zvv Sparta/ De Laak in Nijkerk. Deze wedstrijd staat op het programma in de KNVB hoofdklasse G en begint om 21.00 uur. Maandag 10 april speelt de WRZV een uitwedstrijd tegen SVI in Zwolle. De derby wordt gespeeld in de Landstede hallen en staat geprogrammeerd om 20.00 uur.

 

Artikel delen:

Reageer