Bijzondere vijfde Showcase Jubal Zwolle

Zwolle – Vijf jaar geleden startte Jubal met de Showcase: een avond waarop alle onderdelen van de showband zich presenteren aan familie, vrienden, sponsoren en andere geïnteresseerden. Dit jaar viert de Showcase op 22 april dus het eerste lustrum, maar niet alleen dat. 2017 is ook het jaar waarin het jeugdkorps Jong Jubal 60 jaar bestaat. Hiervoor zijn al diverse activiteiten bedacht, maar ook tijdens de Showcase besteedt Jubal hier aandacht aan. Jong Jubal heeft in de 60 jaar van het bestaan al heel wat gedaan en meegemaakt, uiteraard in verschillende samenstellingen. Iedereen die ooit bij (Jong) Jubal heeft gespeeld is daarom van harte uitgenodigd om naar de Showcase te komen.

jubal_showcase_2015.jpg 

Naast 60 jaar Jong Jubal, heeft de showband van Zwolle dit jaar nóg een bijzondere mijlpaal: voor het eerst sinds 2001 neemt Jubal weer deel aan het Wereld Muziek Concours in Kerkrade. De vorige keer kwam Jubal nog thuis met de dagprijs op zak, dus de verwachtingen voor dit jaar zijn hoog. Zondag 23 juli 2017 voert het korps de eigen taptoeshow ‘24′ uit voor het aanwezige publiek en de jury

Een avond voor iedereen
Naast Jong Jubal en Jubal is er ook zeker aandacht voor de allerkleinsten. Jubal is trots op het succes van de Muzikidz, Showkidz en het leerlingenorkest en zij zullen zich ook zeker laten horen en zien. Kortom: alle onderdelen van Jubal presenteren zich tijdens de Showcase op zaterdag 22 april 2017. De avond begint om 19.00 uur (zaal open: 18.30 uur) en vindt plaats in het Jubalgebouw, Geert Grootestraat 1 in Zwolle. De entree is gratis. Meer informatie staat op www.jubalzwolle.nl.

Artikel delen:

Reageer