Het jaarlijkse Winners vriendentoernooi

Zwolle – Voor de 7e keer in successie wordt het Winners vriendentoernooi georganiseerd op "witte donderdag" 13 april 2017 as door Stichting Winners in samenwerking met de WRZV Zaalvoetbalvereniging.

Het toernooi is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Zwolle, maar zeker ook in de regio, waar gezelligheid en vooral plezier voorop staat voor jong en oud! Deze avond staat in het teken om aandacht te geven en te verkrijgen voor het Zwolse G-voetbal in zijn algemeenheid en WRZV de Boog in het bijzonder. Het doel is daarnaast geld te genereren, om de jaarlijkse winnerstoernooien voor WRZV de Boog te kunnen financieren. Aan het benefiettoernooi wordt ook het komende jaar weer actief deelgenomen door diverse mvo bedrijven en organisaties uit het Zwolse en zelfs daarbuiten!

 

De volgende bedrijven, organisaties en ook particulieren dragen WRZV de Boog en het benefiettoernooi een warm hart toe en hebben ook voor deze editie hun (financiële) ondersteuning toegezegd. NOVON Schoonmaak, Brouwers Accountants, WECOVI, Conrad Catering Compleet, Noordman Vloer en Raambekleding (Hattem), PBN Music en Events, SWZ, ABN AMRO MeesPierson, Stichting Empower, Autohandel Voorst, Schrader woning en projectstoffering, Supportersclub PEC Zwolle, L&M Workwear (Genemuiden), JFPT / Foodlife, HANOS Zwolle, HAED, WRZV Zaalvoetbalvereniging, PEC Zwolle, Sportservice Zwolle, Gemeente Zwolle, Postma Totaaltechniek, PSTM Automatisering, BWEFAR, JM Reclamedia (Hattem), Schildersbedrijf Groenveld en Zn., Vlietstra Schoonmaak, Tosec, Countus Accountants en adviseurs WRZV Hallen.

Met de netto opbrengst van het evenement hoopt Stichting Winners en haar partners ook het komende jaar weer de drie winnerstoernooien voor de G-voetballers van WRZV de Boog te kunnen bekostigen. "Het is gelukt om verschillende bedrijven, organisaties en privé personen weer warm te krijgen om aan het 7e Winners benefiettoernooi deel te nemen, wat betekent dat de G-voetballers van WRZV de Boog ook in 2017 weer kunnen deelnemen aan de te organiseren winnerstoernooien. Het is geen toernooi met strijd , maar juist voor mensen die een gezamenlijke passie delen. Het inzetten en bijdragen voor mensen met een beperking", aldus organisator Freddy Eikelboom.
Aan het toernooi nemen 16 teams deel, die in vier poules ‘strijden’ voor de Winners wisselbeker, die dit keer verdedigd wordt door SWZ uit Zwolle. De avond begint om 18:30 uur. Wethouder van sport Rene de Heer zal de prijsuitreiking verrichten samen Roelof Luinge en de sponsoren van de Winners van het toernooi. Het toernooi is een mixed toernooi waar de sponsorteams prominente gastspelers krijgen toegevoegd aan hun team. De prominenten bestaan uit ex- internationals, oud- (betaald) topvoetballers, (oud) topschaatsers, toparbiters, (ex) politici, bestuurders, zangers, ondernemers, en gewoon gezellige en maatschappelijk actieve Zwollenaren. 
Dit jaar hebben de volgende prominenten reeds hun deelname bevestigd aan deze avond: De schaatsers Erben Wennemars en Freddy Wennemars. (Oud) voetballers / trainers Arne Slot, Freek Schutten, Henk van Steeg (FC/PEC Zwolle), de Zwolse Zangers Harm Wolters en Reinier Vegter.. Wethouder en raadsleden René De Heer, Martijn van der Veen, Michiel van Harten en Johannes de Vries, 2e Kamerlid Anne Mulder en natuurlijk vele anderen bekend en actief in en ook buiten het Zwolse!
De wedstrijden staan onder leiding van onze WRZV scheidsrechters Freddy Mobach, Ronald Kartosonto, Jan ter Bruggen en topscheidsrechters Wilco Jansen en Roelof Luinge. De avond wordt net als voorgaande jaren op een gezellige en feestelijke wijze afgesloten.
"Het belooft weer een fantastische en gezellige avond te worden, gezien het grote aantal aanwezigen en deelnemers", besluit Eikelboom.
De wedstrijden starten op donderdag 13 april om 18.30 uur in de WRZV hallen. De toegang is voor deze avond geheel vrij en is iedereen die een gezellige en leuke avond wil hebben van harte welkom! Aanvang wedstrijden 18.30

Artikel delen:

Reageer