Spek je sportvereniging

Zwolle – De winkeliers van Stadshagen delen maar liefst 5000 euro uit aan lokale sportverenigingen. Onze klanten kunnen beïnvloeden welke vereniging het grootste aandeel van die geldpot krijgt. En met het inleveren van zijn/haar stem maakt de klant ook nog eens kans op mooie prijzen. 

20171895_middelen_verenigingen_banner_640x320px_1.jpg

Stem & Win
Tijdens de actieperiode (18 april t/m zaterdag 27 mei) ontvang je in winkelcentrum Stadshagen bij besteding van minimaal 25 euro (supermarkten) en 10 euro (overige winkels) een stembiljet (maximaal 1 stembiljet per aankoop) waarmee je kunt stemmen op jouw favoriete lokale sportvereniging. De deelnemende verenigingen zijn (in willekeurige volgorde): handbalvereniging HV Travelbags, voetbalverenigingen CSV’28 en WVF, volleybalvereniging Voorsterslag, tennisvereniging TC’91, gymnastiekvereniging CGV Sparta, en korfbalvereniging CKV Sparta. Stemmen kan tot en met zaterdag 27 mei. Uit alle ingeleverde stembiljetten worden 25 winnaars getrokken. De hoofdprijs is een weekendje weg t.w.v. 500 euro. Het overige prijzenpakket bevat voor ongeveer 2500 euro aan prijzen. Op zaterdag 3 juni om 11.00u ontvangen de verenigingen hun cheque met het door hun gewonnen deel van de geldpot. Meteen daarna doen de 25 winnaars mee aan een vermakelijke prijsverloting. Ook toeschouwers maken kans op een leuke prijs, dus kom gezellig kijken. 

Like, Deel & Win
Tijdens de gehele periode delen we elke week ook een shoptegoed van 25 euro uit via onze Like, Deel & Win actie op Facebook. Zorg daarom dat je ons volgt op www.facebook.com/wcstadshagen en doe mee!

Infostands & demo’s
Tijdens de actieperiode komen de deelnemende sportverenigingen op woensdagmiddag en/of zaterdag naar het winkelcentrum. Via de stand geven ze informatie en ze houden (interactieve) demo’s om hun eigen sport te promoten. Data en meer worden wekelijks gepubliceerd via de winactie op Facebook.

Kijk voor meer informatie op onze website of Facebook-fanpagina.
  
Website: www.winkelcentrumstadshagen.nl

Facebook: facebook.com/wcstadshagen

Twitter: @wcstadshagen

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer