Jaarlijks kampioenschap eieren gooien bij WVF

Zwolle – Voetbalvereniging WVF houdt op Paasmaandag 17 april het jaarlijks kampioenschap eieren gooien. Bedoeling is zo ver mogelijk met eieren te gooien die dan ook nog eens netjes worden opgevangen.

En dat laatste blijkt nog niet gemakkelijk. Belangstellenden kunnen zich opgeven via ei@wvf.nl, in de kantine van WVF, of persoonlijk bij de WVF’ers Gerard Boeve, Willem Kreule, Jaap Duim of Freddy van Berkum. Het kampioenschap begint om 13.00 uur op sportpark De Weide Steen. Eerst komt de jeugd aan bod, daarna volgen de senioren. Rond 18.00 uur is de prijsuitreiking in de kantine van WVF. Na het eieren gooien verzorgt DJ Hanno de muziek. Het inschrijfgeld is in de leeftijdscategorie 8 – 11 jaar 2 euro per koppel, bij 12 – 15 jaar 3 euro per koppel en boven de 16 jaar 10 euro per koppel.

Deelnemers wordt gevraagd het inschrijfgeld mee te nemen op 17 april. Er zijn diverse prijzen beschikbaar. In de categorie boven de 16 is de eerste prijs 100 euro, de tweede 75 euro en de derde 50 euro. De prijzen in de leeftijdscategorieën onder de 16 zijn nog een verrassing. Het kampioenschap wordt mede mogelijk gemaakt dankzij sponsoring van PV Accountants, Schutte Tweewielers, Café ’t Plein, Tosec en Westins. Van Berkum: "Het belooft een gezellig evenement te worden. Toeschouwers kunnen onder het genot van een drankje vanaf het terras het spektakel aanschouwen."

Artikel delen:
Reacties 2
  1. En dat er in een ander werelddeel Afrika op dit moment een enorme hongersnood heerst, daar hebben we hier in Zwolle geen enkele boodschap aan!…


    ⚠️ Meld

  2. Heel goed punt! wij gaan hier zitten lopen overgooien met eten omdat we dat dan lollig vinden enzo en al die dingen terwijl in de 3 wereldlanden mensen elkaar de hersenpan in slaan voor een ei.


    ⚠️ Meld

Reageer