CDA Zwolle zoekt betrokken raadsleden

Zwolle – CDA Zwolle zoekt enthousiaste en betrokken raadsleden voor haar Zwolse fractie. Voorjaar 2018 staan de Gemeenteraadsverkiezingen op het programma, waaraan de partij zich vol nieuwe energie sterk wil maken voor Zwolle.

De lokale partij is extra gebrand op een sterke comeback, vanwege het zetelverlies tijdens de Gemeenteraadsverkiezingen van 2014. En dat zit er in, getuige de stemgroei tijdens de Tweede Kamerverkiezingen. Voorzitter Roland Kortenhorst ziet Zwolle als een typische CDA-stad. "Niet voor niets hebben we als brede volkspartij voor jong en oud vele periodes op opbouwende wijze deel mogen uitmaken van het College in uiteenlopende coalities." En ook vanuit de oppositierol denkt de partij constructief mee, stelt de voorzitter.

Gezocht: lef, visie en verbinding
"Maar kritisch zijn we ook", vindt oud-Tweede Kamerlid Kortenhorst. "Waar het niet rijmt met onze visie op de stad en het belang van de burger, verenigings- of bedrijfsleven, willen we antwoord van de wethouder. Dat vraagt visie en lef. Het heeft veel moois opgeleverd, want we hebben weerklank gevonden in onze contacten met burgers, verenigings- en bedrijfsleven." Lef, visie en verbinding zoekt CDA Zwolle ook in haar kandidaten. Zwollenaren met een christendemocratische overtuiging die kennis hebben van en betrokken zijn bij wonen, werken, zorg, sociale zekerheid, mobiliteit, duurzaamheid en leefbaarheid. Gebaseerd op solidariteit, gespreide verantwoordelijkheid, rentmeesterschap en publieke gerechtigheid.

Belangstelling? Kijk dan op www.cdazwolle.nl voor het profiel en procedure. Aanmelden kan tot 1 mei a.s. Voor vragen kun je contact opnemen met Roland Kortenhorst, tel. 06-5160 6402.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. wonen, werken, zorg, sociale zekerheid, mobiliteit, duurzaamheid en leefbaarheid. Gebaseerd op solidariteit, gespreide verantwoordelijkheid, rentmeesterschap en publieke gerechtigheid. [/quoteJammer, ik mis cultuur, monumentenzorg en toerisme, dat baart me zorgen bij het CDA


    ⚠️ Meld

Reageer