Inschrijving Hiawatha City Swim Zwolle

Zwolle – Heb je de stad Zwolle altijd al eens vanuit een ander perspectief willen bekijken? Meld je dan aan voor de Hiawatha City Swim. De 4e editie van het zwemevenement door de Zwolse grachten vindt plaats op zaterdag 26 augustus. Naast de individuele afstand en de estafette, kan dit jaar voor het eerst ingeschreven worden voor de jeugdafstand. Jeugd in de leeftijd van 10 tot 16 jaar kan de 26e met een van de ouders een afstand van 500 meter in de gracht zwemmen.

Net als de eerdere edities, staat ook dit jaar Stichting Tegenkracht centraal. Deelnemers aan de City Swim kunnen een actiepagina aanmaken om geld in te zamelen voor Tegenkracht, een stichting die kankerpatiënten sportbegeleiding op maat biedt. Tijdens de vorige editie is ruim 15.000 euro ingezameld voor het goede doel.

De Hiawatha City Swim is voor zowel de recreatieve zwemmer als de wedstrijdzwemmer. Afgelopen jaar lagen er zo’n 200 zwemmers aan de start, waarvan 43 wedstrijdzwemmers. Er deden 10 estafetteteams mee. De snelste zwemmer, Bob de Vries uit Apeldoorn, legde de ronde van ruim 2,5 kilometer af in een kleine 35 minuten.

Inschrijven voor het zwemevenement kan via cityswimzwolle.nl/aanmelden.

Artikel delen:

Reageer