Baby gewond na aanrijding

Zwolle – De politie onderzoekt een aanrijding waarbij een automobilist woensdagmorgen 12 april rond 10.00 uur een wandelwagen heeft geraakt. In de wandelwagen lag een baby van negen maanden. Zij liep meerdere verwondingen op en wordt behandeld in het ziekenhuis. De aanrijding vond plaats op de Obrechtstraat.

Een 30-jarige vrouw uit Zwolle liep rond 10.00 uur met een wandelwagen en een hondje over het trottoir aan de Obrechtstraat. Een 18-jarige man uit Lelystad kwam met zijn auto op het trottoir terecht en raakte daarbij de wandelwagen. De baby, een meisje van negen maanden, lag in de wandelwagen en liep meerdere verwondingen op. Zij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is op dit moment niet bekend hoe het met haar gaat. Haar moeder is niet gewond geraakt. De politie heeft de 18-jarige bestuurder als verdachte aangehouden. Onderzoek moet uitwijzen wat er precies is gebeurd. Het team Verkeersongevallenanalyse heeft ter plaatse onderzoek gedaan. Daarnaast hebben meerdere getuigen zich gemeld. Zij worden de komende dagen gehoord.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Tja, daar kun je inderdaad zomaar op het trottoir terecht komen met je auto!

  Hopen, dat de ouders weer een beetje gerust zijn en het kindje er verder zonder kleerscheuren vanaf komt!


  ⚠️ Meld

 2. opzij opzij opzij, maak plaats maak plaats maak plaats, ik heb me toch een ongelooflijke haast. Sterkte aan het slachtoffer


  ⚠️ Meld

 3. Klapband kan ook, ben je de controle over het voertuig vaak volledig kwijt. Jonge bestuurder, oude auto, slechte banden, het zou kunnen.


  ⚠️ Meld

 4. Naar bericht, hoop dat het goed gaat met de slachtoffers (zowel moeder, kind als de bestuurder)

  30 km/u is toch nog steeds 8 meter/sec.
  Zou er niet graag mee in aanraking willen komen.
  Speculeren over oorzaak is onnodig. Bij verwijtbaar gedrag van bestuurder wel flink straffen overigens.  ⚠️ Meld

 5. het is daar zowiezo zooitje overal studenten niemand let op en een vrouw die aan mijn kont zat hallo!!! ik ben niet lesbie!


  ⚠️ Meld

Reageer