Boni Muziekfeest zet IJsselhallen op z’n kop

Donderdagavond organiseerde Boni Supermarkten, als afsluiting van haar 35 jarig jubileum, een Muziekfeest voor volwasssenen in de IJsselhallen in Zwolle. Klanten van de voordeelsuper konden zegels sparen om daarmee gratis het concert te bezoeken.


Marianne Weber

De IJsselhallen waren deze avond goed gevuld. Dat was niet voor niets, want er traden bekende artiesten op. Zo passeerden Jan Keizer, Marianne Weber, Starkoo, Wolter Kroes en Nick en Simon de revue. Vooral de laatste twee artiesten met hun complete bands schudden de hal flink door elkaar. De presentatie van deze avond was in handen van Mariska Hulscher en Kristina Bozilovic.


Mariska Hulscher


Jan Keizer


Wolter Kroes kan ook drummen !!

Meer foto’s bij ‘Lees verder’

 
Kristina Bozilovic


Nick en SimonNick


Marianne Weber


Fans…

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Kristina Bozilovic

  Wie is dat?

  =============

  Kristina presenteert “Lijn 4” bij RTL4. Zij was eerder te zien in de programma’s van de Staatloterij. Dus Staatsloterij Magazine, en ze deed ook de mini-quiz Sevens (later vervangen door Dayzers Daily). Begin 2005 werd Kris min of meer op straat gezet door de Staatsloterij.

  Biografie:
  Kristina Bozilovic werd geboren op 30 april 1978 in Arnhem. Ze is de dochter van Joegoslavische ouders die hun brood verdienen in de restaurantbusiness. Kris groeide op in Huissen met een broertje en een zus. Toen ze klein was, was Kris al druk in de weer met acteren, zingen en dansen.

  Op de MAVO begon Kris met modellenwerk en hielp haar ouders een handje in het restaurant.

  Naast het werk volgde Kris een management opleiding aan de Middelbare Hotelschool. De afgelopen drie jaar zwaaide Kris de scepter over restaurant Mrs B in Arnhem.

  Kris zag begin 2001 een oproep op TMF text, die naar nieuw talent zocht. Kris trok de stoute schoenen aan. Ze stuurde een bandje naar TMF, en werd aangenomen als VJ. Begin 2003 stapte Kris over naar de Holland Media Groep (nu RTL Nederland).

  In 2007 deed Kristina mee aan het SBS-programma Sterren dansen op het ijs waarin ze in de eerste show al wordt weggestemd.

Reageer