Eerste Urban Trail in Zwolle

Zwolle – Op zondagochtend 16 juli staat de eerste Zwolle Urban Trail op de agenda. Loop-, stad- en cultuurfanaten kunnen zich vanaf donderdag 20 april om 15.00 uur inschrijven voor dit unieke loopevent, waarbij door diverse gebouwen en locaties in Zwolle wordt gelopen. Voor iedereen die van een sportieve uitdaging houdt en de binnenstad op een andere manier wil leren kennen, is deze eerste Zwolle Urban Trail een absolute must.

zwolle-urban-trail.jpg 

Elke Urban Trail draait om een bijzondere loopervaring: je loopt door verschillende gebouwen, steegjes, binnentuinen waar je anders nooit komt. Dat is in Zwolle niet anders met 10 km ongeëvenaard urban loopplezier dat je verrast met het avontuurlijke, stedelijke parcours door de Zwolse binnenstad. Niet de tijd is het belangrijkst, het draait vooral om de beleving. Stapsgewijs worden de locaties en het parcours in aanloop naar het evenement bekendgemaakt.

"Zwolle heeft een prachtige historische binnenstad met veel karakteristieke gebouwen. Wat is er nu mooier om dit te combineren met een nieuw loopevenement met een uitdagend parcours, zodat we nog meer mensen in beweging kunnen krijgen", zegt Daniëlle Bekkering, organisator Zwolle Urban Trail.

Succesvol loopconcept
De Urban Trail Series is een razend populair loopconcept in Nederland. In 2016 vond de eerste Urban Trail plaats in Groningen. Ruim 1.800 mensen gingen van start op het bijzondere parcours. Na dit succes volgden Den Haag, Rotterdam en Eindhoven en in 2017 staan maar liefst 9 Urban Trail steden op de kalender.

Inschrijven
Inschrijven voor de Zwolle Urban Trail kan vanaf donderdag 20 april om 15.00 uur op www.zwolleurbantrail.nl. Er worden voor deze editie maximum 2.000 deelnemers toegelaten. De start en finish liggen nabij het stadscentrum en het parcours van ongeveer 10 km gaat langs en door diverse hoogtepunten. Stapsgewijs worden de locaties en het parcours bekendgemaakt. Deelnemers krijgen na de finish een medaille en een heerlijk ontbijt aangeboden.

Volg de Zwolle Urban Trail ook op Facebook, Twitter en Instagram.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. In Groningen aan meegedaan. Erg leuk! Ik ga me voor Zwolle zeker inschrijven!

    Let wel: het is puur voor de fun! Er wordt geen tijdsregistratie gedaan.


    ⚠️ Meld

  2. jaaaaaaaaaa is echt suuuuuuuuuuuper leuk ik heb het in den haag en utrecht gedaan en ik was blij dat ik geen tijdregistratie was hoor hahahaahahahah


    ⚠️ Meld

Reageer