Popup Bazaar ademt ambacht

ZWOLLE – De Grote Kerk Zwolle is op zaterdag 29 april weer het decor voor de Popup Bazaar. De markt met ambachtsproducten wordt deze keer georganiseerd door een tot negen ambachtslieden en kunstenaars uitgebreid creatief team. In samenwerking met de Grote Kerk leggen ze de rode loper uit voor vakbroeders- en zusters die tal van ambachtsproducten aanbieden.

popup_bazaar2.jpg 

Eigengemaakt en dus uniek. De bezoeker vindt op de Popup Bazaar onder andere woonaccessoires, decoratie en illustratie. Nieuw deze keer is het horecaplein in de buurt van het hoogkoor. Het is de plek voor koffie, wat lekkers, of een lunch. Ook is er een houten huisje, ‘mannen onder de pannen’ gedoopt, met een pooltafel en een plek om te loungen en een wijntje te drinken. Daarnaast is er theater en muziek in de kerk. "Beleef, proef en vier ambacht samen met de makers", luidt de uitnodiging van de initiators van de Popup Bazaar.

popup_bazaar1.jpg 

Vorig jaar werd de bazaar voor het eerst gehouden, waarna elk kwartaal een nieuwe editie volgde. Deze edities in hartje stad werden erg goed bezocht. Deze keer wordt de ambachtsmarkt gehouden van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Gelijktig met de bazaar is er in de Grote Kerk op dat moment de boekenmarkt die gedurende twee weken nog een stuk groter is dan normaal.

Artikel delen:

Reageer