Kruising Belvédèrelaan-Frankhuizerallee dicht

Zwolle – Op vrijdag 21 april van 19.00 uur tot en met 06.00 uur brengt de aannemer van de gemeente Zwolle de laatste asfalt deklagen aan op de kruising Belvédèrelaan-Frankhuizerallee. Gelijktijdig krijgt één rijstrook vanaf de kruising in de richting van het winkelcentrum tot en met de Vuurtorenstraat nieuw asfalt. Gedurende deze avond- en nachtelijke werkzaamheden is de kruising afgesloten voor al het verkeer.

foto_kruising_belvederelaan-frankhuizerallee_op_20_april_2017.jpg 

Gedurende de asfalteringsactiviteiten begeleiden verkeersregelaars het verkeer op de Belvédèrelaan/Havezatheallee via de parallelweg. Het winkelcentrum is niet bereikbaar vanaf de Frankhuizerallee. Verkeersborden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. 

Herinrichting kruising
De herinrichting van de kruising Belvédèrelaan-Frankhuizerallee is bijna klaar. Met een aantal aanpassingen maakt de gemeente de kruising met name voor fietsers veiliger. Als de asfalteringswerkzaamheden op vrijdagavond en -nacht 21 april aanstaande volgens de planning verlopen, wordt de kruising medio volgende week voor al het verkeer opengesteld. De dagen erna vinden rond de kruising afrondende werkzaamheden plaats. Het verkeer kan dan wél in alle richtingen weer rijden. Meer informatie over infraprojecten in Stadshagen staat op www.zwolle.nl/stadshageninfra.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Het fietspad is verhoogd: jaja. Het is wat.
    Ik weet toch genoeg plekken in Zwolle waar het asfalt zo kapot is dat dat eerder een opknapbeurt verdient dan dit.
    Maar ja, ieder zijn ding.


    ⚠️ Meld

  2. Hier is uitgebreid over bericht hoor, ook op WLZ. De belangrijkste wijziging is dat je nu als automobilist komende vanaf de Frankhuizerallee niet meer midden op het fietspad stil staat om af te slaan. Door een kronkel in het fietspad is dat nu eindelijk goed geregeld. Er is dus meer overzicht. Verder wordt het slechte asfalt rondom deze splitsing aangepakt.


    ⚠️ Meld

Reageer