DRAADloos zoekt straatmuzikanten

Zwolle – Na een succesvolle eerste editie, organiseert Horeca Evenementen Stichting Zwolle (HESZ) onder de vlag van Zwolle Unlimited ook dit jaar weer een straatmuzikantenconcours. Deelnemers zullen op zondag 4 juni 2017 tijdens het festival Zwolle Unlimited van 15.00 tot 18.00 uur de sfeer maken op terrassen in de binnenstad van Zwolle. De hoofdprijs? Eeuwige roem in de vorm van de enige echte DRAADloos-bokaal en een geldprijs van wel 500 euro. De inschrijvingen zijn al geopend. Do you have what it takes?

persfoto_draadloos.jpg 

DRAADloos
Deelnemers spelen en zingen tijdens de voorrondes akoestisch (onversterkt) -vandaar de naam DRAADloos- en doen dat op verschillende locaties in de binnenstad van Zwolle. Elke deelnemer krijgt drie keer een halfuur de kans om zich van hun beste kant te laten zien. Een deskundige, onafhankelijke jury zal bepalen welke drie deelnemers door gaan naar de finale. Zowel de voorrondes als de finale vinden dus op dezelfde dag plaats. De grote finale is op het hoofdpodium van Zwolle Unlimited op het Boerenkerkplein. Tijdens deze finale bepaalt het publiek uiteindelijk welke artiest er vandoor gaat met de felbegeerde prijs. Wil jij dit jaar (weer) meedoen aan het leukste straatmuzikantenfestival van Zwolle en omgeving? Stuur dan een mail met je gegevens naar secetaris@hesz.nl  en meld je aan. 

Zwolle Unlimited in het kort
Zwolle Unlimited is een beeldbepalend festival dat kleinschalige culturele en kunstzinnige pareltjes bundelt. Het festival staat in het teken van (inter-)nationale verhalenvertellers, singer-songwriters, straattheater, rootsmuziek en spoken word. Geen gratis festival, maar waar de bezoeker op waardebepaling achteraf geeft wat het hem waard is, niks meer, maar ook niks minder. Zwolle Unlimited vindt plaats tijdens het Pinksterweekend op 2, 3 en 4 juni 2017.

 

Artikel delen:

Reageer