Supply Chain Management in de praktijk

Zwolle – Hoe verzilver je de beloften van Supply Chain Management in de praktijk? Op papier ziet het er veelbelovend uit: de organisatie bewegelijk maken, sneller kunnen inspelen op een veranderende omgeving, kostenverlaging, betere service, tevredener klanten en een betere concurrentiepositie. Maar wat komt er nu echt kijken bij het succesvol implementeren van Supply Chain Management?

Op dinsdag 20 juni organiseren Hogeschool Windesheim en BLMC een congres voor professionals die supply chain management in de praktijk (willen) brengen: over modellen en strategieën, ‘best practises’ en ‘lessons learned’, valkuilen en tips.

Het succes van een bedrijf hangt in belangrijke mate af van de wijze waarop de supply chain wordt gemanaged. Dit maakt bijvoorbeeld dat organisaties sneller kunnen inspelen op onontkoombare veranderingen in hun omgeving, zoals het internet of things, e-commerce of 3D printing. Terwijl directies de strategische keuze maken om supply chain management in te voeren, lopen managers en planners in logistiek, supply chain, inkoop en productie tegen de praktische vraag aan: maar hoe doe je dat eigenlijk? Waar moet je aan denken? Hoe maak je een stappenplan? En wat is supply chain management eigenlijk?

Over het congres
Tijdens het congres ‘Succesvol Supply Chain Management implementeren’, dinsdag 20 juni 2017 op de Campus van hogeschool Windesheim in Zwolle, worden antwoorden op deze vragen gegeven. Het congres is bedoeld voor hbo- en wo-opgeleide managers, planners, analisten en anderen binnen logistiek, supply chain, inkoop en productie die actief bezig zijn of willen met de implementatie of het verbeteren van supply chain management binnen hun bedrijf of daarbuiten. Aangezien supply chain management betrekking heeft op de gehele bedrijfsbreedte is het congres ook interessant voor managers werkzaam in marketing, sales, finance, ICT, en HR.

Het congres wordt georganiseerd door Windesheims opleiding Logistiek en Economie, die vijftien jaar bestaat, en BLMC Supply Chain Optimization.

Aanmelden kan via www.windesheim.nl/agenda en is voor de geformuleerde doelgroep geheel gratis. Voor alle overige belangstellende geldt een bedrag van € 995,-.

Artikel delen:
Reacties 2
 1. Lezende ‘Het succes van een bedrijf hangt in belangrijke
  mate af van de wijze waarop de supply chain wordt gemanaged.’

  Denk ik, da’s nieuws uit de jaren…, heel lang geleden.

  Het succes van een bedrijf hangt in deze tijden van
  digitale revolutie af van hoe goed een bedrijf kan
  innoveren op de golf van de digitale revolutie.

  Voor 995,- kom ik dat uitleggen 😉
  Doe ik in een half uurtje dan.  ⚠️ Meld

Reageer