Koningsdag 2017 bij vv SVI

Zwolle – Op donderdag 27 april organiseert de Activiteitencommissie van SVI weer de jaarlijkse Optocht, Kinderspelen, Kleedjesmarkt en zijn er springkussens en vele andere activiteiten op sportpark “de Siggels” in Zwolle-Zuid.

’s Morgens om 9.30 uur vertrekt vanaf de Oude Deventerstraatweg onder muzikale begeleiding van muziekvereniging Kunst Na Arbeid, een bonte stoet van kinderen met versierde fietsen. Ruitersportvereniging Ritsaert sluit de rij.

De route gaat vanaf de Oude Deventerstraatweg via: Zwarteweg, Nieuwe Deventerweg, Thorbeckelaan, Troelstralaan, Nieuwe Deventerweg, Oldeneelallee en Staatsmanlaan naar SVI. Rond 10.45 uur zal de stoet aankomen op sportpark “de Siggels”. Hier zal tijdens de klanken van het Wilhelmus de vlag worden gehesen. Vervolgens zullen de kinderen de door hun gekregen ballonnen oplaten, waarmee ze ook nog een leuk prijsje kunnen verdienen. Daarna gaan de kinderspelen en de kleedjesmarkt van start. Voor elk kind dat alle spelletjes heeft gedaan en heeft laten aftekenen op het spelletjesformulier, is er een pannenkoek en/of een ijsje.

In de kantine zal weer een verloting worden gehouden met vele mooie prijzen. Deze prijzen worden beschikbaar gesteld door diverse bedrijven die SVI een warm hart toedragen en die het belangrijk vinden dat de Koningsdag met zijn activiteiten rond en bij SVI niet verloren gaat. Tevens zal er een hoofdronde verloting gespeeld worden waarvan de opbrengst naar Stichting Zwaluwen Jeugd, een onderdeel van Spieren voor Spieren, zal gaan! SVI probeert zo elk jaar een goed doel te ondersteunen. Elk jaar komen er niet alleen veel kinderen maar ook veel volwassenen naar SVI. Zij vinden het vooral gezellig om elkaar weer eens te ontmoeten. Soms lijkt het een ware reünie. De bar- en keukenmedewerkers zullen weer klaar staan voor een kopje koffie, een frisdrankje, een biertje, een patatje of een snack. Al met al dus weer veel vertier op en rond sportpark “De Siggels” aan de IJsselcentraleweg 9 in Zwolle-Zuid. Wij hopen dat het op 27 april Koningsdag erg mooi weer wordt en dat wij jou en jouw familie mogen begroeten tijdens de optocht en/of op ons sportpark met de vele activiteiten! We zijn heel blij dit alles te kunnen realiseren met de hulp van vele vrijwilligers.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.