Buitenspeeldagen in Zwolle

Zwolle – Tijdens de meivakantie organiseren Doepark Nooterhof en Stichting kinderboerderijen Zwolle in samenwerking met Sportservice Zwolle leuke Buitenspeeldagen voor kinderen tot 12 jaar.

Op maandag 24 en dinsdag 25 april zijn de kinderen van harte welkom voor een heerlijke middag buitenspelen bij Doepark Nooterhof. De kinderen kunnen samen met hun (groot) ouders plaatsnemen aan Frion’s knutseltafel. SportService Zwolle verzorgt een kennismaking met allerlei buitenspeel- & sportactiviteiten. En er kan inspiratie op worden gedaan met de buitenspeelkaarten van Kommee en er kunnen waterbeestjes worden gevangen. Je kunt maandagmiddag ook je eigen soep komen koken of je eigen boter karnen bij de stand van de Milieuraad Zwolle. Studenten van Landstede organiseren deze middagen. 

Bij Kinderboerderij Wezenlanden zijn er op woensdag 26 april en vrijdag 28 april activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Hier kunnen de kinderen deelnemen aan boeren spelletjes en natuurlijk knuffelen met de dieren.
Alle 4 de middagen zijn van 13.30- 16.00 uur. Deelname € 2,50 per kind. Aanmelden is niet nodig.

Dit zijn echte Buitenspeeldagen! Mocht het stortregenen dan gaan de activiteiten helaas niet door. Verder vindt het hele programma buiten plaats. Kijk bij twijfel over de doorgang op de site en houd onze social media kanalen in de gaten.

Artikel delen:

Reageer