Auto tot stilstand tegen pui woning

Zwolle – Maandagmiddag is een personenauto tegen een pui van een woning in Zwolle Zuid tot stilstand gekomen. De bestuurster op leeftijd is ogenschijnlijk de macht over het stuur kwijt geraakt.

auto.jpg
Foto: Petra Zielhuis

De brandweer heeft de bestuurster uit de auto gehaald. Op het moment van het ongeluk was niemand in het pand aanwezig. Wel is er veel schade ontstaan aan de woning. De pui diende gestut te worden om instorting te voorkomen. De bestuurster is naar het ziekenhuis vervoerd.

Artikel delen:
Reacties 15
 1. Ech Bernard, je hebt gelijk, maar serieuze reacties sneeuwen hier tegenwoordig onder tussen alle domme en niet ter zake doende opmerkingen.  ⚠️ Meld

 2. Wat een vooroordelen allemaal, ten eerste was het een oudere mevrouw.
  Ze had een looprek in de auto.
  Misschien is zij niet goed geworden…….??!?


  ⚠️ Meld

 3. T mens was hoogbeijaard.
  Afkeuren voor het rijbewijs zou ik zeggen. Volstrekt belachelijk om te veronderstellen dat t mens bezopen was.
  Alhoewel uitsluiten kan ook niet natuurlijk


  ⚠️ Meld

 4. Het zal vast een vrouw zijn geweest van 28 jaar en drie maanden, die terugkwam van de alberthein en daar voor 24 euro boodschappen heeft gedaan en nu op weg was naar haar hond die al drie dagen niet te vreten heeft gehad en ze daarom extra hard ging rijden en daar een knappe kerel zag op een gele Spartamet die van rechts kwam , op het moment dat drie duiven overstaken.

  Ik weey het zeker. Duiven moet je allemaal gevangen zetten.. .  ⚠️ Meld

 5. Alleen al de opmerking “’t mens”, wat een denigrerende manier om een oudere dame te benoemen.

  @Aboekaja: Prachtig aangegeven hoe wij hier onze eigen waarheden propageren als de enige echte waarheid (ja, ik ook).
  We verzinnen wat af met elkaar als een bericht niet alle feiten vermeld, mag wel eens wat minder (zie ook bericht van de taxi recentelijk waar blijkbaar ook iedereen precies wist wat de toedracht was)


  ⚠️ Meld

 6. Was een wat oudere mevrouw die on wel werd, daardoor de bocht uitvloog…nu in het ziekenhuis is, hopelijk komt het weer goed met haar…..kan iedereen overkomen, ook jongeren :'( Jammer dat er later twee politie agenten stonden te lummelen, die de mensen die er langs moesten op weg naar huis en daarom even over de stoep reden dike bekeuringen gaven… Hadden ze niet beter de weg kunnen onderzoeken, metingen kunnen doen etc…om over het ongeluk te leren…ipv mensen lasting vallen, en belasting te heffen? Sneu volk 🙁


  ⚠️ Meld

 7. Over de stoep rijden lijkt me ook niet zo handig. Daar lopen voetgangers. Nog iemand het ziekenhuis in is het laatste wat je zou willen. Ze zullen toch ook om hebben kunnen rijden?


  ⚠️ Meld

 8. Aboekaja, klopt helemaal. Hahaha!!

  Reaguurders voeren de boventoon bij WLZ. Daar is niks aan te doen. Zal nooit anders worden, is gewoon lekker makkelijk zeiken. Is bij andere weblogs etc. niet veel anders…


  ⚠️ Meld

Reageer