Jong PEC Zwolle wint met ruime cijfers!

Zwolle – Maandagavond stond voor Jong PEC Zwolle de competitiewedstrijd tegen de beloften van Fortuna Sittard op het speelschema. In het MAC3PARK stadion begon dit duel omstreeks 18.30 uur. Bij het elftal van trainer/coach Albert van der Haar begonnen veel eerste elftal-spelers vanaf de aftrap. Zo was er onder meer een basisplaats ingeruimd voor Anass Achahbar, Stef Nijland en Wouter Marinus.

Het zijn de Zwollenaren die de wedstrijd vanaf het eerste moment domineren. Het jonge elftal van Fortuna Sittard weet zich geen raad met de ervaring van Zwolse voetballers. Dit heeft als resultaat dat er met de rust al een 4-0 tussenstand op het scorebord staat. De treffers komen op naam van Achahbar (twee keer), Nijland en Bas van Wijnen. Na de thee vindt er nog één doelpunt plaats aan Zwolse zijde. Nijland zorgt er voor dat ook hij twee keer op het scoreformulier komt te staan. Jong PEC Zwolle wint deze competitiewedstrijd zodoende knap met ruime cijfers.

Wedstrijdstatistieken
Jong PEC Zwolle – Jong Fortuna Sittard 5-0 (4-0)
Scheidsrechter: Maurice Paarhuis

Basisopstellingen
Jong PEC Zwolle : Kevin Begois, Tarik Evre, Philippe Sandler, Ted van de Pavert, Josef Kvída, Wouter Marinus, Erik Israelsson, Bas van Wijnen, Hervin Ongenda, Stef Nijland en Anass Achahbar.
Jong Fortuna Sittard : Jelanik Abdelmalek, Tom Ghislain, Sander Rau, Stan Loog, Mitchel Keulen, Amar Delic, Sean Chudik, Bo Breukers, Faissal Argoubi, Justin Houwers en Saad Laazizi.

Bron : PecZwolle.nl

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer