CDA Zwolle trakteert op tompoucen

Zwolle – Wie jarig is, trakteert. Omdat Koning Willem-Alexander vandaag elders zijn 50e verjaardag viert, hebben (fractie)leden van CDA Zwolle de bewoners van de naar hem vernoemde Zwolse straat verrast op oranje tompoucen. En die vielen in de smaak.

cda_trakteert_koning_wa-straat_op_tompoucen.jpg 

Vanochtend tussen 9 en 10 uur verrasten enkele CDA-leden de bewoners van de ruim twintig woningen in de jonge wijk Prinsenpoort op de zoete lekkernij. Leo Elfers van CDA Zwolle ziet het als leuke geste: "Allereerst feliciteren we Willem-Alexander met zijn verjaardag. Daarnaast vinden we Koningsdag een feestelijke dag voor iedereen. Wat past daar beter bij dan een lekkere Hollandse tompouce.

Vorstelijk wonen in het groen
"En het geval wil dat we sinds vorig jaar In Zwolle ook een Koning Willem-Alexanderstraat hebben", vervolgt Elfers. "Een leuke straat die helemaal past in ons plaatje van een leefbare buurt: een prima inbreidingslocatie met veel groen en goede voorzieningen in de wijk. Met bewoners die mee willen doen in Zwolle. Vorstelijk wonen dus! Maar we moeten ook aandacht hebben voor hun zorgen omtrent de geplande windturbines, die vanuit hun achtertuinen te horen en te zien zouden zijn."

 

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Ik vind het juist een mooie actie van het CDA.

    Bovendien is het de enige politieke partij waarvan ik weet dat die bij onze huizen zijn wezen kijken naar de impact die mogelijke windmolens gaan hebben op ons leef- en woongenot.

    Ik begin steeds meer sypathie te krijgen voor het CDA. Dat er vervolgens ook nog tompouchen werden uitgedeeld is een leuke bijkomstigheid. 🙂

    Maar nu: bevrijdingsfestival! 😀


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.